ANASAYFA Ankara Ankara'da kapatılan bazı metro istasyonları hizmete yeniden başladı

Ankara'da kapatılan bazı metro istasyonları hizmete yeniden başladı

Ankara'da etkisini gösteren sağanak yağış nedeniyle bazı metro istasyonları hizmet dışı kalmıştı. Ankaralıların bazı metro seferlerinin durması nedeniyle mağduriyet yaşamamaları için EGO Genel Müdürlüğü bu duraklar arasında ring seferi ile hizmet vermeye başladı. Hizmete kapatılan metro hatlarının açıldığı öğrenildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'da kapatılan bazı metro istasyonları hizmete yeniden başladı

Haberankara.com Özel Haber  Azra KOÇAK - 30 Nisan ve 1 Mayıs tarihlerini kapsayan 2 günlük süreçte Ankara'da şiddetli sağanak yağışlar hakimiyet gösterdi. Ankara'da etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken bu durum metro ulaşımının da aksamasına neden oldu.

Kentte dün akşam saatlerinde başlayan kuvvetli sağanak nedeniyle metro hattının Yenimahalle - Atatürk Kültür Merkezi (AKM) istasyonları arasında kalan bölümü hizmet dışı kalırken bu duraklarda ulaşım otobüslerle sağlandı. Ankara Metrosu Akköprü İstasyonu’nu su basması nedeniyle Yenimahalle - Atatürk Kültür Merkezi istasyonları arasında seferler yapılamazken metronun yeniden ulaşıma açıldığı öğrenildi. 

ANKARA'DA METRO SEFERLERİ YENİDEN BAŞLADI

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) iştiraklerinden Elektrik Gaz Otobüs (EGO) Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Değerli vatandaşlarımız, Ankara’yı etkisi altına alan sağanak yağış nedeniyle Ankara Metrosu Akköprü İstasyonu’nda su seviyesi yeniden kritik seviyeye yükselmiştir. 

Bu nedenle Atatürk Kültür Merkezi ve Yenimahalle istasyonları arasında ulaşım ring otobüsleriyle sağlanacaktır” ifadelerine yer verilirken seferler öğle saatlerinde yeniden başladı. Batımerkez durağında metronun hareket ettiği görülürken EGO Genel Müdürlüğü'nün açıklamaları da takip ediliyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Simge konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?

Ankara Simge konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?