Ankara’da kar ve kışla mücadeleye dualar eşliğinde başlandı

Ankara’da soğuk havalar etkisini gösterirken kar ve kış ile mücadele için çalışmalar başladı. Bu kapsamda Karayolları Genel Müdürlüğü ekipleri de dualarla kış sezonuna hazırlandı.

Ankara’da kar ve kışla mücadeleye dualar eşliğinde başlandı

Ankara’nın kara kışı gelmeye başladı. Kış aylarına girilmesiyle özellikle yüksek kesimlerde kar yağışı etkili olurken Karayolları Genel Müdürlüğü ekiplerinin de yorucu mesaisi başlıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü 42 Şube Şefliği tarafından, geleneksek kar ve kışla mücadele töreni düzenlendi.

DUALAR OKUNDU, ADAK KESİLDİ

Kış mevsimi öncesi kar ve kışla mücadele için geleneksel olarak her yıl yapılan törende önce dualar okundu, arından bir hayvan kesildi.

Ekipler kar ve kışla mücadele için düzenledikleri törende dualarını eksik etmedi.

Törene, Karayolları 4. Bölge Müdür Yardımcısı Sadi Yılmaz, Başmühendisler Mehmet Babayiğit ve Muhammed Basa ve Karayolları Genel Müdürlüğü 42 Şube Şefliği ekipleri katıldı.

Tören ardından yemek ikramı düzenlendi.

ANKARA’DA KARA KIŞ BAŞLADI

Yurt genelinde soğuk havalar etkili olurken Ankara’nın da kara kışı başladı. Özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle etraf beyaza bürünürken Karayolları Genel Müdürlüğü ekiplerinin de mesaisi başlamış oldu.

Dağların eteklerinden yüksek yerleşim yerlerine, her taraf bembeyaz olurken özlenen kar manzaraları da yeniden görülmeye başlandı.

SONRAKİ HABER