Ankara'da kayıp olarak aranan 2 kız çocuğundan kötü haber

Ankara’da ailelerinin kayıp olarak aradıkları iki kız çocuğundan kötü haber geldi. 14 ve 16 yaşındaki çocukların alkollü içkiden zehirlendikleri iddia edilirken 1’i hayatını kaybetti, diğeri ise entübe edildi.

Ankara'da kayıp olarak aranan 2 kız çocuğundan kötü haber

Ankara’da ailelerinin kayıp olarak aradıkları 14 ve 16 yaşındaki iki kız çocuğundan kötü haber alındı. İddiaya göre çocukların alkol aldıkları ve zehirlenmeleri nedeniyle 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedikleri belirtildi. Bulundukları yere giden sağlık ekipleri kız çocuklarını hastaneye sevk ettiler.

Çocuklardan birisi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer çocuğun ise entübe edildiği ve hayati tehlikesinin sürdüğü kaydedildi. Olayın ayrıntılarının öğrenilebilmesi için inceleme başlatıldığı ifade edildi.

BİRİ HAYATINI KAYBETTİ

Ankara'da kayıp olarak aranan ve kullandıkları alkollü içkiden dolayı zehirlendiği iddia edilen 14 ve 16 yaşındaki kız çocuklarından biri hayatını kaybederken, entübe edilen diğer çocuğun hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Ankara'da kayıp olarak aranan 2 kız çocuğundan kötü haber

İddiaya göre, ailelerinin bir süredir haber alamadığı ve kayıp ihbarında bulunduğu 16 yaşındaki E.K.E.A. ile 14 yaşındaki arkadaşı H.K., 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak alkol kullandıklarını ve rahatsızlandıklarını söylediler.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerince hastaneye sevk edilen kız çocuklarından H.K. müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bilinci kapalı olan ve entübe edilen arkadaşı E.K.E.A.'nın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Polis ekiplerince kapsamlı bir araştırma yapılıyor. Bu araştırma neticesinde olaya karışmış birilerinin tespit edilmesi halinde adli işlemler başlatılacak.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER