Ankara'da kedi cinayeti! Asılarak katledildi

Son günlerde yaşanan kedi cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Edinilen bilgiye göre Şereflikoçhisar ilçesinde bir kedi asılmış halde bulundu.

Ankara'da kedi cinayeti! Asılarak katledildi

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da yaşanan olayda Eros isimli bir kedi bir şahıs tarafından vahşice katledilmiş, kameralara yansıyan olay ülke gündeminde uzun bir süre yer almıştı. Yaşanılan olay sonrasında masum bir kediyi katleden şahsın en üst derecen ceza alması ve yaşanılan bu olayın bir daha olmaması temenni edilirken Ankara'dan üzücü bir haber daha geldi.

BİR KEDİ ASILARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Edinilen bilgiye göre Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde bir kedi kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından katledildi. Masum kedinin asılarak öldürüldüğü öğrenildi. Söz konusu olayın ardından kedinin cansız bedenini bulan vatandaşlar neye uğradıklarını şaşırdı. Masum bir kedinin hangi sebepten dolayı katledildiğini anlamlandıramayan şahıslar ilk olarak olay yerine emniyet birimlerini çağırdı.

Ankara'da kedi cinayeti! Asılarak katledildi

Aynı şekilde vatandaşlar gibi gördükleri manzara karşısında şok olan polisler olay ile ilgili hızlı bir şekilde araştırma yapmaya ve suçluları cezalandırma için gerekli adımları atmaya başladı. Şereflikoçhisar ilçesinde yaşanan bu olaydan haberi olan tüm vatandaşlar hayvan hayatının insan hayatı kadar değerli olduğunu ve sebepsiz yere canlıların katledilmesinin kesinlikle kabul edilemeyeceğini ifade ettiler.

SUÇLULARIN KISA SÜREDE CEZALANDIRILMASI BEKLENİYOR

Ankara'da asılarak katledilen kedi olayı gündemde üst sıralarda kendine yer bulurken kısa zaman içinde suçlu yada suçluların cezalandırılması bekleniyor. Olay ile ilgili önümüzdeki saatlerde yeni gelişmeler yaşanması ön görülüyor.

SONRAKİ HABER