Ankara'da komşusuna saplantılı olan şahıs gözaltına alındı!

Başkent Ankara'da yaşanan olay okuyanları hayrete düşürdü. Bir şahsın kadın komşusuna takıntılı olduğu ve onu ölümle tehdit ettiği ortaya çıktı. Şahıs emniyet güçleri tarafından kadın komşuya bir zarar vermeden yakalandı.

Ankara'da komşusuna saplantılı olan şahıs gözaltına alındı!

Başkent'te kadınlara yönelik yapılan saldırı ve zorbalıklar devam ediyor. Ülkenin kanayan yarası olan kadına şiddet ve kadın cinayetleri alınan tüm önlemlere ve yapılan tüm çağrılara rağmen sona ermiyor.

KOMŞUSUNA SAPLANTILI ŞAHIS SON ANDA ENGELLENDİ

Son olarak Ankara'da bir şahsın kadın komşusuna saplantılı olduğu ve ona zorbalıklar yaptığı ortaya çıktı. Ölüm tehditleri ve hakaretlerle bir kadını rahatsız ettiği ortaya çıkan şahıs yakayı ele verdi. Şahsın kadın komşusunu öldürmeyi planladığı ortaya çıktı. Saplantılı şahsın takıntılı şahsı öldürmeyi planladığına dair sosyal medya hesabından bir paylaşım yapması sonrası Emniyet ekipleri hızlı bir şekilde olaya müdahale etmek için harekete geçti.

MAĞDUR KADIN KORUMA ALTINA ALINDI

Olası bir kadın cinayetinin önüne geçen Emniyet güçleri şahsı yakaladı ve adli işlemlerini yapmak için ilgili birimlere teslim etti. Mağdur kadında alındığı ifadesinde söz konusu şahsın kendisine takıntılı olduğunu ve kendisine hakaretler edip ölümle tehdit ettiğini söyledi. Yaşanılan olayın bir trajedi ile bitmeden şahsın yakalanması derin bir oh çektirirken, mağdur kadının emniyet güçleri tarafından koruma altına alındığı öğrenildi.

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformunun açıkladığı rapora göre 2023 yılında 315 kadının erkekler tarafından katledildiği ve 248 kadının şüpheli şekilde ölü bulunduğu ülkemizde yıllardır kadın cinayetlerinin ve kadınlara yönelik saldırıların durdurulması için gerek yargı makamları gerekse sosyal sorumluluk projeleri adı altında çalışmalar sürdürülüyor.

SONRAKİ HABER