Ankara'da kontrolü kaybedilen araç dereye uçtu! 1 kişi hayatını kaybetti

Başkentte yaşanan ölümlü kazalara bir yenisi daha eklendi. Söz konusu kazanın seyir halindeki araca arkadan bir başka aracın çarpması sonucu gerçekleştiği belirlendi.

Ankara'da kontrolü kaybedilen araç dereye uçtu! 1 kişi hayatını kaybetti

Ankara'da gün içinde bir çok kaza haberi geliyor. Çeşitli nedenlerden meydana gelen kazalar acı bilançolar ortaya koyabiliyor. Bu kapsamda Polatlı - Ankara istikametinde yaşanan bir kazada da benzer bir durum yaşandı.

KAZANIN ETKİSİYLE SAVRULDU

Bir pikap cinsi araç içindekileri ile birlikte seyir halindeyken arkadan gelen bir otomobil nedeni bilinmeyen bir şekilde araca vurdu. Yolda giderken aldığı darbe ile dengesi kaybolan araç yol kenarındaki bariyerlerin üzerinden dereye uçtu.

Kazaya tanık olan vatandaşlar hızlı bir şekilde dereye uçan aracın yanına doğru koştular. Olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekipleri de kazaya hızlı bir şekilde müdahale ettiler.

Ankara'da kontrolü kaybedilen araç dereye uçtu! 1 kişi hayatını kaybetti

BİR KADIN CAN VERDİ

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede 1 kişinin kaza sonucu olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Söz konusu kazada 3 işinin de yaralandığı ve o kişilerinde tedavi amaçlı hastaneye götürdüğü bildirildi. Yaşanan kaza sonrasında başlayan inceleme sürecinin kısa sürede sonlanması bekleniyor. Adli işlemler devam ediyor.

Bu gibi kazalar yollarda daha dikkatli olunması çağrılarını akıllara getiriyor. Yapılacak en ufak yanlış istenmeyen sonuçlar doğurabiliyor.

SONRAKİ HABER