Ankara'da kurban satıcılarına uyarı! Sahte paraya dikkat!

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala hayvan pazarlarında yoğunluk yaşanıyor. Bayram öncesinde kurban satıcılarının mağdur olmaması için bilgilendirme çalışmaları yapıldı.

Ankara'da kurban satıcılarına uyarı! Sahte paraya dikkat!

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla hareketlenen hayvan pazarlarında yoğunluk başladı. Bayram telaşı şimdiden başladı. Kurban satıcıları ise sahte para konusunda uyarıldı.

Kurban Bayramı öncesinde hayvan hırsızlığı, sahte para ile kurban alışverişi ve dolandırıcılık yöntemleriyle kurban satıcılarının mağdur olmaması için satılıcılar bilgilendirildi. Kurban satış yerlerinde bilgilendirme yapan ekipler, hangi noktalara dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, hayvan pazarlarında sahte paranın gerçeğinden nasıl ayırt edileceği konusunda satıcılara bilgiler verdi. Emniyet ekipleri, Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla hareketlenen hayvan pazarlarında satıcıları sahte para konusunda uyarıda bulundu.

Ankara'da kurban satıcılarına uyarı! Sahte paraya dikkat!

SAHTE PARANIN NASIL AYIRT EDİLECEĞİ UYGULAMALI ANLATILDI

Ekipler, satıcıları yankesicilere ve dolandırıcılara karşı uyardıktan sonra sahte paranın gerçeğinden nasıl ayırt edilebileceğini uygulamalı olarak gösterdi. Mali Şube ekiplerinin kurban pazarlarında yaptıkları bilgilendirmelerin Kurban Bayramı'na kadar devam edeceği öğrenildi. Ankara'da Kurban Bayramı dolayısıyla yoğunluk yaşanan hayvan pazarlarında bulunan satıcılar ise polisin bilgilendirmesi sonrası teşekkür etti.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı'nda yaşanabilecek olumsuzlukları engellemek adına çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER