Ankara'da kuyumcuyu gasp eden silahlı soyguncular kamerada!

Ankara'da meydana gelen olayda iki soyguncu, kuyumcuyu etkisiz hale getirerek gasp etti. Soygun anı ise günler sonra kamera kayıtlarından görüldü.

Geçtiğimiz günlerde Ankara'da meydana gelen olayda iki soyguncu kuyumcuyu etkisiz hale getirerek soygun gerçekleştirildi. Bunun üzerine etkisiz hale getirdikleri kuyumcunun dükkanını soyan 2 şahıs ile onlara yardım ettiği belirlenen bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soygun anı ise kuyumcu dükkanın güvenlik kamerasına yansıdı.

KUYUMCUYU SOYAN GASPÇILAR KAMERAYA YANSIDI!

Yaşanan bu olay, 25 Mart sabahı Keçiören’deki bir kuyumcu dükkanında meydana geldi. Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre, yüzleri maskeli iki şahıs, ellerindeki silahlarla birlikte M.Y.’ye ait kuyumcu dükkanına girdi. M.Y.’yi darp eden ve ellerini plastik kelepçeyle bağlayan şahıslar vitrindeki kol saatleri ile gümüş zincirleri çaldıktan sonra geldikleri motosiklet ile dükkandan ayrıldı.

Ardından kuyumcu tarafından iihbar üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, yağma olayını gerçekleştiren kişilerin F.Ö. ve K.Y. olduğunu ve İstanbul’a kaçtıklarını tespit etti. Ekipler ayrıca soygunculara yardım eden S.Ç. isimli birinin daha olduğunu belirledi.

Ankara'da kuyumcuyu gasp eden silahlı soyguncular kamerada!

İstanbul emniyeti ile ortak icra edilen operasyonla yakalanan F.Ö. ile K.Y. yakalanarak Ankara’ya getirildi. Diğer şüpheli S.Ç. ise Ankara’da yakalanarak gözaltına alındı. Soyguncular emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yaşanan o anlar ise kamera kayıtlarından görüldü.