ANASAYFA Ankara Ankara'da medikal malzeme fabrikasında çıkan yangın söndürüldü!

Ankara'da medikal malzeme fabrikasında çıkan yangın söndürüldü!

Son dakika haberine göre Ankara'nın Akyurt ilçesinde, medikal malzeme üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı. Fabrikanın dış cephesinde yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'da medikal malzeme fabrikasında çıkan yangın söndürüldü!

Ankara'da bir medikal malzeme fabrikasında yangın çıktı! - Ankara'nın Akyurt ilçesinde, medikal malzeme üretimi yapılan fabrikada yangın çıktığı bildirildi. Edinilen bilgiye göre, Güzelhisar Mahallesi Çankırı Bulvarı'ndaki fabrikada, henüz bilinmeyen nedenle çıkan ve kısa sürede büyüyen yangına itfaiye ekipleri saat 15.54'te müdahale etmeye başladı. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor.

ANKARA AKYURT'TA FABRİKA YANGINI

Yangın, Ankara'nın Akyurt ilçesi Güzelhisar Mahallesi Çankırı Bulvarı'nda bulunan bir fabrikada meydana geldi. Alınan bilgilere göre, fabrikanın dış cephesindeki geniş alanda çıkan plastik yangınında alevler büyüyerek fabrika çatısına sıçradı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine ise onlarca itfaiye ekibi bölgeye sevk edildi. Çok sayıda köpük kulesi, merdiven, arazöz ve tanker aracının takviye edildiği bölgede ekipler, yangını kontrol altına almak için söndürme çalışmalarına devam ediyor. 

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

Ankara'nın Akyurt ilçesinde, medikal malzeme üretimi yapan iş yerinin de bulunduğu 3 katlı binada çıkan yangın itfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışması sonucunda söndürüldü. 

Rüzgarın etkisi ve çevredeki plastik parçaların tutuşmasıyla büyüyen yangın, ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin bir saatlik müdahalesiyle kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları başlatıldı. Yangın sırasında dumandan etkilenen 12 kişi ambulansta tedavi edildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'dan teklif verildi herkes şaşkın! Ankara'daki o semt ilçe olmaya adım atıyor

Ankara'dan teklif verildi herkes şaşkın! Ankara'daki o semt ilçe olmaya adım atıyor