Ankara'da okulda beyin kanaması geçiren 10 yaşındaki kızın babası olaydan okulu sorumlu tuttu

Ankara'nın Keçiören ilçesinde geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda 10 yaşındaki bir kız çocuğu okulda fenalaşmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Beyin kanaması geçirdiği anlaşılan ve hayati tehlikesi devam eden küçük kızın ailesi yaşanan olaylarda okulun ve öğretmenlerin izi olduğunu iddia ettiler.

Ankara'da okulda beyin kanaması geçiren 10 yaşındaki kızın babası olaydan okulu sorumlu tuttu

Keçiören'de geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda bir ilkokulda eğitim gören 10 yaşındaki küçük kızın okulda kafasını sıraya çarptığı ve bunun ardından hastaneye kaldırıldığı öğrenilmişti.

KÜÇÜK KIZIN AİLESİ DARP EDİLME İHTİMALİ ÜZERİNDE DURUYOR

Yaşanılan olay sonrasında kızlarının beyin kanamasını geçirdiğini öğrenen acılı aile yaşanan durumdan okul yönetimini sorumlu tuttu. Kızının kafasında 8 dikiş bulunan ve ameliyattan çıktıktan sonra yoğun bakımda hayati tehlikesi devam ettiğini ifade eden baba, kızının darp edilme ihtimali üzerinde durduklarını söyledi. Kızlarının fenalaştıktan saatler sonrasında kendilerine haber verildiğini söyleyen Baba “Öğretmeni kızımın kafasını sıraya çarptığını iddia ediyor. Daha sonra baldızımı arayarak kızımın kötü olduğunu ve okula gelmesini söylemiş. Baldızım okula gittiğinde yeğeninin baygın bir durumda ve idrarını kaçırmış halde olduğunu görmüş. Panikleyip sağlık ekiplerini aramış. Çocuğum kafasını sabah 10:00 sıralarında sıraya vurmuş ama öğretmeni bize 14:00’te bilgi verdi” şeklinde konuştu.

“ÖĞRETMEN NEYDEN SAKLANIYOR BİLMİYORUZ”

Olayın ardından öğretmenin kendilerinin karşısına çıkmadıklarını ve bundan şüphelendiklerini söyleyen baba “Öğretmenin böyle bir şey yapacağını aklımıza getirmek istemiyoruz. Bir çocuğun kafasını sıraya vurmasıyla beyin kanaması geçirmesi mümkün değil. Öğretmen neyden saklanıyor bilmiyoruz. Suçu olmasa yanımıza gelir, ifade verir, okuluna gelir. Sanki okuldaki çocuklar öğütlenmiş gibi tek bir ağızdan bir şey görmediklerini söylüyor. Bu çok enteresan” dedi.

Hayati tehlikesi bulunan kızın babası adli olarak konunun takipçisi olacaklarını vurguladı. Yaşanan durumla ilgili okulun ya da kızın öğretmeninin bir ihmali olup olmadığı önümüzdeki günlerde ortaya konulacak.

SONRAKİ HABER