Ankara'da okulda darp edilip beyin kanaması geçirdiği iddia edilen kız hakkında valilikten açıklama geldi!

Ankara Keçiören'de bir kız çocuğunun okulda beyin kanaması geçirmesi ve hayati tehlikesinin devam etmesinde okulun suçu olduğu iddia edilmişti. Yaşanan olayın ardından Ankara Valiliği konuya dair bir paylaşımda bulundu.

Ankara ve gündeminde geniş yer edinen olay Ankara'nın Keçiören ilçesinde meydana geçtiğimiz günlerde meydana gelmişti.

10 yaşındaki bir kız çocuğu okulda rahatsızlanmış ve kendisinin kafasını sıraya vurması sonucu beyin kanaması geçirdiği iddia edilmişti. Söz konusu kızın babası ise bu sözleri reddederek kızlarının darp edilmesinden şüphelendiklerini ve kızlarının rahatsızlık durumunun kendilerine çok geç verildiğini iddia etmişti.

ANKARA VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI

Acılı baba kızlarının öğretmenlerinin kendilerinin karşısına çıkmaktan sakınmasının şüphelerini kuvvetlendirdiğini belirtmişti. Küçük kızın hastaneye kaldırıldıktan sonra ameliyata alındığı ve sonrasında yoğun bakımda tedavi sürecinin devam ettiği öğrenildi. 10 yaşındaki kızın sağlık durumu ciddiyetini korurken Ankara Valiliği tarafından konu ile ilgili bir açıklama geldi.Ankara'da okulda darp edilip beyin kanaması geçirdiği iddia edilen kız hakkında valilikten açıklama geldi!

Valilik tarafından yapılan paylaşımda “Keçiören ilçesi Halit Fahri Ozansoy İlkokulu öğrencisi Mira Şahin 22 Şubat Perşembe günü teneffüs saatinde sınıf içerisinde başını sıraya çarpması sonucu yaralanmış ve okul idarecileri tarafından ilk müdahale sonrasında Etlik Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavisine başlanmıştır. Olayla ilgili olarak adli ve idari soruşturma başlatılarak birlikte sürdürülmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunulur” denildi.

SÜRECİN KISA SÜREDE TAMAMLANMASI BEKLENİYOR

Ankara Valiliğinin yaptığı açıklamanın ardından olayın adli sürecinin devam ettiği vurgusunun yapılması memnuniyet ile karşılandı. Yapılan incelemeler sonucunda söz konusu küçük kızın ailesinin iddialarının doğru olup olmadığının ortaya çıkması bekleniyor.