ANASAYFA Ankara Ankara'da otobüs şoförü ve yolcular arasında tartışma çıktı!

Ankara'da otobüs şoförü ve yolcular arasında tartışma çıktı!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde yaşanan olay iddialara göre şoför kurallara uymayan hareketlerde bulundu. Kapıları açmayan ve yolcuları duraktan geride bıraktığı iddia edilen şoför ile vatandaşların arasında yaşanan gerginlik kameralara yansıdı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü

Keçiören ilçesinde yaşanan  olayda bir EGO şoförünün vatandaşları mağdur ettiği iddia edildi. Hem kapıları açmadığı hem de bir açıp bir kapatmasından dolayı otobüsten inenlerin çocuklarının arabada kaldığını söyleyenler şoförün üzerine yürürdü. Olayın ardından ilgili birimler tarafından adli ve idari soruşturma başlatıldı.

VATANDAŞLAR DIŞARDA ÇOCUKLARI İÇERDE KALDI

Keçiören ilçesi Sanatoryum Caddesi’nde yaşanan olayda bir EGO otobüsünün şoförü ve yolcular arasında gerginlik yaşandı. İlk önce kapıları açmayan, ardından güzergahı üzerindeki durağa uzak noktada otobüsü durduran şoför, yolcuları burada indirmek istedi. Bazı vatandaşların aşağıya inmesiyle şoför kapıları tekrar kapatınca çocukları otobüsün içerisinde kaldı. Çocuklarını aşağıya indirmek isteyen vatandaşlar kapıların açılmasını istemesine rağmen şoför kapıları açmayınca tartışma ve gerginlik yaşandı.

İŞLEMLER BAŞLATILDI

Yaşanan gergin anlar olay esnasında otobüste olan bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kayıt altına alındı. Yaşanılan sert tartışmanın kayıt altına alınması hızlıca yayılmasını sağladı. Onlarca vatandaşın gideceği yere varamamasından dolayı sert tepki gösterdiği şoför hakkında EGO tarafından soruşturma için gerekli adımların atıldığı öğrenildi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediyesi'nin kadınlar için açtığı Zarafet, Nezaket ve Görgü Kuralları kursuna ilgi sürüyor

Pursaklar Belediyesi'nin kadınlar için açtığı Zarafet, Nezaket ve Görgü Kuralları kursuna ilgi sürüyor