Ankara'da otobüsteki bıçaklı saldırgan yakalandı!

Dün akşam saatlerinde otobüste bir kişinin bıçaklı saldırısı sonucunda bir vatandaş yaralanmıştı. Yapılan çalışmalar sonucunda saldırganın yakalandığı ifade edildi.

Ankara'da otobüsteki bıçaklı saldırgan yakalandı!

Geçtiğimiz gün Ankara’nın Mamak ilçesinde bir kişi otobüste tartıştığı şahıs tarafından bıçaklanarak yaralanmıştı. Otobüste bulunan diğer kişiler tarafından polis ve sağlık ekiplerine haber verilirken, yaşanan bu olayda bıçaklayan şahsın polis tarafından yakalanması için çalışmaların başlatıldığı belirtildi.

Bunun üzerine yapılan açıklamalara göre artışmanın büyümesinin ardından şüpheli, B.A.’yı defalarca bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Yaralı B.A. hastaneye kaldırılırken Mamak İlçe Emniyet ekipleri ise kaçan şüphelinin yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatıldığı ifade edildi. Bugün saldırganın yakalandığı öğrenildi.

BAŞKENTTE'Kİ SALDIRGAN BUGÜN EKİPLER TARAFINDAN YAKALANDI!

Konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamalara göre Ankara'da otobüste tartıştığı kişiyi bıçakla yaraladıktan sonra kaçan saldırgan, yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi.

Ankara’da dün akşam otobüste çıkan tartışmada B.A'yı bıçakla yaralayan K.A., Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Polis ekipleri tarafından yapılan açıklamalar çerçevesinde gözaltına alınan K.A.’nın psikolojik sorunları olduğu öğrenildi.

SONRAKİ HABER