ANASAYFA Ankara Ankara'da otomobille motosiklet çarpıştı! 4 yaralı

Ankara'da otomobille motosiklet çarpıştı! 4 yaralı

Bugün Ankara'nın Beypazarı ilçesinde meydana gelen olayda otomobil ile motosiklet çarpıştı. Yaşanan kaza sonucunda 4 kişinin yaralandığı bilgisine ulaşıldı.
yazar
Sinem GÜVEN
Ankara'da otomobille motosiklet çarpıştı! 4 yaralı

Bugün Ankara'nın Beypazarı ilçesinde otomobille motosikletin çarpıştığı kazada yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırıldı. Konuya ilişkin edinilen bilgilere göre kazaya karışan toplamda 4 vatandaşın yaralandığı, 1 kişinin ise durumunun ağır olduğu bilgisine ulaşıldı!

GERÇEKLEŞEN KAZADA 4 KİŞİ YARALANDI! BİRİNİN DURUMU AĞIR

Ankara Beypazarı'nın Fatih Caddesi Hacıkara Mahallesi'ndeki sanayi sitesinin girişinde M. E.'nin kullandığı 06 DNU 696 plakalı otomobille İ. Ç. yönetimindeki 06 BHH 20 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile birlikte kazada sürücülerle araçlarda bulunan H. A. ve İ. Ç. yaralandı.

Vatandaşlar tarafından kazanın etkisi ile birlikte olaya ilişkin sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılara ik müdahale gerçekleştirildi.

Beypazarı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan İ. Ç., Ankara Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Polis ekipleri tarafından olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Keçiören Belediyesi yaşlı ve engelliler için evde temizlik hizmetini duyurdu!

Keçiören Belediyesi yaşlı ve engelliler için evde temizlik hizmetini duyurdu!