Ankara'da özel bir üniversitenin servis otobüsü devrildi! 2 kişi yaralandı

Başkent Üniversitesi'ne ait servis otobüsünün devrilmesi sonucu şoför ile bir yolcu yaralandı.

Ankara'da özel bir üniversitenin servis otobüsü devrildi! 2 kişi yaralandı

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden servis aracı bariyerlere çarparak devrildi. Henüz nedeni belirlenemeyen trafik kazasını gören diğer sürücülerin ve vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri ve 112 acil servis personeli sevk edilirken servis aracında yer alan öğrencilere ilk müdahale olay yerinde yapıldı.

Bu sabah 09:00 sularında meydana gelen trafik kazası sonucunda araçta yolcu konumunda bulunan 5 öğrenci ile araç sürücüsü olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile çevre hastanelere kaldırıldı. Edinilen ilk bilgilere göre yaralıların hayati tehlikesi bulunmazken trafik ekiplerinin yapmış oldukları çalışmalar sonucunda devrilen araç çekici ile olay yerinden kaldırılarak trafik yeniden eski seyrine döndürüldü.

Ankara'da özel bir üniversitenin servis otobüsü devrildi! 2 kişi yaralandı

ANKARA ETİMESGUT'TA KORKUTAN TRAFİK KAZASI!

Edinilen bilgiye göre, kaza, sabah saat 09.00 sularında Ankara'nın Etimesgut ilçesine bağlı Erler Mahallesi'nde meydana geldi. B.Ü. kontrolünde Bağlıca Bulvarı'nda seyir halinde olan Başkent Üniversitesine ait servis otobüsü, şoförün direksiyon hakimiyetinin kaybetmesi sonucu bariyere çarpıp devrildi.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi.

YARALANANLARIN HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Kazada otobüste seyahat eden 5 kişiden şoför ile birlikte bir yolcu yaralandı. Kazanın ardından otobüste bulunan öğrenciler büyük panik ve korku yaşarken olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından sakinleştirilen öğrenciler ambulansa alınarak çevredeki yakın hastanelere sevk edildi. Kazazedelerin hastaneye götürülmesi ve devrilen aracın kaldırılması ile yol yeniden trafiğe açıldı.

SONRAKİ HABER