ANASAYFA Ankara Ankara'da özel yurt fiyatları ne kadar oldu? Fiyat güncellemesi yaşanır mı?

Ankara'da özel yurt fiyatları ne kadar oldu? Fiyat güncellemesi yaşanır mı?

YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler şimdiden yurt fiyatlarına çevrildi. Peki ama Ankara'da özel yurt fiyatları ne kadar oldu? Öğrenciler bu soruya cevap arıyor.
yazar
Haber Merkezi
Ankara'da özel yurt fiyatları ne kadar oldu? Fiyat güncellemesi yaşanır mı?

YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler tercih takvimi dışında yurt fiyatlarına çevrildi. Özellikle devlet yurdunun çıkmaması durumunda birçok öğrenci şimdiden alternatif yollar aramaya girişti. Ankara'yı tercih edecek olan öğrenciler, özel yurt fiyatlarının ne kadar olacağını da araştırıyor.

ANKARA ÖZEL YURT FİYATLARI ARTACAK MI?

Ankara'da 300 binden fazla üniversite öğrencisinin yaşıyor. Ayrıca Başkent'te 80 kadar üniversite yerleşkesi yer almaktadır.

Kadir Has Üniversitesine Yakın Özel Öğrenci Yurtları - Fiyatları İncele! | Yurtlar Burada

Bunun ile birlikte 2022 ile 2023 döneminde Ankara'da yurt fiyatları değişiklik göstermektedir. Şuan için fiyat güncellemesi yaşanmasa da ortalama olarak Ankara’da yurt fiyatları yıllık 17.000 TL ile 96.000 TL arasında değişiklik göstermektedir.

Ankaralılar burada buluşuyor TIKLA INSTAGRAM TAKİP ET

ÖZEL YURT FİYTALARINA YÜZDE 30 ZAM!

Ankara’da 2023 - 2024 öğretim yılı yurt fiyatları henüz açıklanmasa da yüzde 30 kadar zamlanacağı yönünde görüşlerde yer alıyor. Yüzde 30 zam yapıldığı taktirde özel yurt fiyatları Ankara'da 25 bin TL ile 140 bin TL arasında değişeceği öngörülmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mansur Yavaş üniversite adaylarına seslendi! Üniversite Ankara'da okunur

Mansur Yavaş üniversite adaylarına seslendi! Üniversite Ankara'da okunur