Ankara'da rehine krizi yaşandı, gerçek sonradan anlaşıldı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde gündüz saatlerinde yürekleri ağıza getiren bir olay yaşandı. Bir şahsın bazı kişileri alıkoyduğu iddiası üzerine olay yerine özel harekat ekipleri sevk edildi.

Ankara'da rehine krizi yaşandı, gerçek sonradan anlaşıldı

Aksiyon filmlerini aratmayacak gelişme Keçiören ilçesine bağlı Esertepe semtinde yaşandı. Vatandaşlar günlük hayatlarına devam ederken bir şahıs yaşadığı yerden dışarı eline ne geçerse fırlatmaya başladı.

GENÇ YAŞINDA MAHALLEYİ AYAĞA KALDIRDI

Neye uğradığını şaşıran vatandaşlar durumdan dolayı tedirgin oldu ve kendine zarar vereceğini söyleyen şahsı polise ihbar etti. Şahsın birilerini rehin almasından şüphe duyan vatandaşlardan gelen çağrı üzerine olay yerine Özel Harekat Polisleri geldi. 26 yaşında ve suç kaydı olduğu ifade edilen şahsı ele geçirmek için ekipler düğmeye bastı.

Alkolden dolayı kontrolünü kaybeden şahsın canlı ele geçirilmesi için Özel Hareket Polisleri hazırlığını tamamladıktan sonra eve girdi. Mahalle sakinleri de ekiplerin başlattığı operasyonu endişeli bir şekilde takip etti.

GERÇEK, YAPILAN OPERASYON İLE BELLİ OLDU

Evde birilerinin olmasından dolayı tedirgin bir şekilde olanları takip eden vatandaşlar polis ekiplerinden gelen haber ile oh dedi. Özel Harekat Polislerinin yapmış olduğu operasyon sonucunda evde bahsi geçen şahıstan başka birisinin olmadığı öğrenildi.

Ekipler evde bulunan şahsı işlemlerini tamamlamak üzere emniyete götürdü. Vatandaşlarda olayın ardından normal yaşantılarına geri döndü.

SONRAKİ HABER