ANASAYFA Ankara Ankara'da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi!

Ankara'da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi!

Dünden sonra bugün de Ankara'da devam eden sağanak yağış, şehri olumsuz etkileyerek bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşturdu.
yazar
Sinem GÜVEN
Ankara'da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi!

Akşam saatlerinden itibaren başlayan sağanak yağışın ardından Ankara'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Bugün akşam saatlerinde başlayan yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Yağış, trafikte aksamaya neden oldu.

SAĞANAK YAĞIŞ HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ!

Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, kapalı alanlarda yağmurun durmasını bekledi. Çankaya'nın Beşevler ve Bahçelievler semtinde yollarda su birikintileri oluştu. Yollarda biriken suyun tahliyesi için Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışma yürüttü.

ANKARA VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA GELMİŞTİ!

Gece saatlerine kadar devam etmesi beklenen sağanak yağışa ilişkin Ankara Valiliği bugün yaptığı uyarılarda yağışın gece saatlerine kadar sürmesi hakkında şu ifadelere yer verdi;

“Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden alınan son verilere göre; 30 Nisan Salı günü Ankara genelinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir”

Konu hakkında yapılan bu uyarılara göre sel ve su baskınlarına karşı vatandaşların tedbirli olması gerektiğine işaret edilmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
31 Dönem POMEM ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik tarihleri belli oldu!

31 Dönem POMEM ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik tarihleri belli oldu!