ANASAYFA Ankara Ankara'da şaşırtan kaza! Otomobil binanın 3. katına çarptı

Ankara'da şaşırtan kaza! Otomobil binanın 3. katına çarptı

Gün içinde Ankara'da maddi hasarlı bir çok kaza yaşanıyor. Bu kazalardan son yaşananlardan birisi ise görenlere hayret veren türden oldu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü

ANKARA (İHA) - Gün içinde yapılan uyarı ve çağrılara aldırmadan direksiyon başına geçen sürücüler kendi ve başka sürücülerin canlarını tehlikeye atıyor. Yaşanan kazalar ise diğer sürücülere örnek olmaya devam ediyor.

HAYRET VEREN KAZA

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yaşanan kaza ise insanın başına en beklenmedik şeylerin gelebileceği türden bir kaza oldu. Edinilen bilgilere göre olay saat 01.00 sıralarında Çankaya ilçesi Keklik Pınarı Mahallesi'nde meydana geldi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücü, bir binanın otoparkına girdi. Otoparkta bulunan demirleri kırarak bir başka binanın 3’üncü katına çarpan otomobil binanın duvarını kırdı ve bahçeye düştü. 

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü ambulans ile hastaneye sevk edildi. Binada maddi hasar meydana gelirken kırılan duvarın bulunduğu odada kimsenin olmaması nedeniyle yaralanan olmadı. 

TEK TESELLİ CAN KAYBI OLMAMASI

Olay filmleri aratmayan türden bir kaza olarak akıllarda yer edindi. Aracın uçarak çarptığı binanın olduğu yerde ve araçta maddi hasar meydana geldi. kazanın bir can kaybı olmadan sonuçlanması en sevindirici gelişme oldu. Kaza ile ilgili adli sürecinde kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Survivor 2024 kim elendi? Survivor'da beklenmedik veda!

Survivor 2024 kim elendi? Survivor'da beklenmedik veda!