Ankara'da silahlı kavga can aldı

Başkent bir cinayet haberi ile daha sarsıldı. Söz konusu olayın adresi Çankaya oldu.

Ankara'da silahlı kavga can aldı

Ankara sonu can kaybı ile biten tartışmalara sahne olmaya devam ediyor. Bir sebepten ötürü şiddetli bir tartışmaya giren taraflar silahına davranıp karşısındakinin canına kast ediyor.

Sıklıkla meydana gelen olaylardan sonuncusu Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Dikmen semtinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre tartışma bir iletişim dükkanında oldu.

Dükkanda bulunan tarafların arasında bilinmeyen bir nedenle gerginlik yaşandı. Çıkan gerginlik karşılıklı söylemler ile giderek büyüdü. Gerginliğin sonunda bir şahıs yanında bulunan silahına davrandı. Şahsın silahını ateşlemesi sonucu bir kişi ağır bir şekilde yaralandı.

YARALI ŞAHIS KURTARILAMADI

Olaya tanık olanlar ve silah seslerini duyanlar polise ihbarda bulundu. Olay yerine polisle birlikte gelen sağlık ekipleri de yaralı şahsa ilk müdahalede bulundu. Müdahaleler fayda etmedi ve şahıs olay yerinde hayatını kaybetti.

Bir kişinin ölümü ile sonuçlanan kavga çevredekileri şok etti. Yaşanan olayın ardından ekipler suçluyu belirlemek ve olayı tüm yönleri ile aydınlatmak için çalışmalara başladı.

Kısa zaman içerisinde söz konusu cinayetin suçlusunun kim olduğu ve kavganın hangi sebeple meydana geldiği sorusunun cevaplanması bekleniyor. Ekipler faaliyetlerini bu doğrultuda sürdürüyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER