Ankara'da silahlı kavga şüphelisi düzenlenen operasyonla yakalandı

Ankara'da emniyet birimleri günün her anında operasyonlarını sürdürüyor. Suç işleyen ve izini kaybettirmeye çalışan şahıslar teknik ve fiziki takip sonucu yakalanıp adalete teslim ediliyor.

Ankara'da silahlı kavga şüphelisi düzenlenen operasyonla yakalandı

Başkent Ankara'da yaşanılan silahlı kavga sonucu ekipler hızlı bir şekilde olayı gerçekleştiren kişileri yakalamak adına harekete geçmişti Gün içinde olaya karıştığı tespit edilen 3 kişi yakalanmış, geriye sadece bir şahıs kalmıştı.

BİR KİŞİ KAÇMIŞTI

Mamak ilçesinde yaşanan silahlı kavga vatandaşları da korkutmuştu. Söz konusu kavganın neden çıktığı bilinmezken olayda iki kişi yaralanmıştı. Olayın bilgisini alan Jandarma ekiplerinin çalışması ile 4 kişiden 3'ü yakalamıştı. Bu olayın ardından geride kalan son bir kişinin nerede olduğu araştırılmaya başlanmıştı.

Ankara'da silahlı kavga şüphelisi düzenlenen operasyonla yakalandı

ORTAK OPERASYON DÜZENLENDİ

Silahlı kavgaya karışan son ismin Çankaya'da bir evde saklandığı bilgisini alan ekipler koordineli bir şekilde söz konusu yere bir operasyon düzenledi. Ankara İl Jandarma Komutanlığı Komando Timi ve Mamak İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği operasyon sonucu zanlı kıskıvrak yakalandı.

20 yaşındaki zanlı ekipler tarafından işlemlerinin yapılması için emniyete götürüldü. Bu kişinin de ele geçirilmesi ile Mamak'ta yaşanan silahlı kavganın tüm şüphelileri yakalanmış oldu.

Bu gelişme sonrasında ise yargı makamlarının şahıslar hakkında gerekli kararı vermesi bekleniyor. Olaya dair adli süreç devam ediyor.

SONRAKİ HABER