ANASAYFA Ankara Ankara'da siyasi partiler arasında bayramlaşma trafiği yaşandı

Ankara'da siyasi partiler arasında bayramlaşma trafiği yaşandı

Ankara'da sabahın erken saatlerinden itibaren siyasi partiler heyetler olarak birbirlerini genel merkezde ziyaret etmeye başladı. siyasiler uyumlu bir şekilde hizmet etme vurgusu yaptı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara'da siyasi partiler arasında bayramlaşma trafiği yaşandı

Ramazan Bayramının 2. gününde Ankara'da siyasi parti temsilcileri ziyaret turları düzenlemeye başladılar. Yoğun bir bayramlaşma trafiğinin yaşandığı gün içinde siyasi partilerin bayramlaşma için tercih ettiği partiler dikkat etti.

OLUMLU MESAJLAR VERİLDİ

Gün boyu bir araya gelen siyasilerin genel olarak verilen mesajlarda Ramazan Bayramının herkes için hayırlı olması temennisinde bulunuldu. Partiler birlikte çalışıp ülkeyi daha iyi noktaya getirmenin önemine vurgu yaptı.

Sabahın ilk saatlerinden itibaren başlayan ziyaretler kapsamında AK Parti'nin ziyaret edeceği partiler arasında  CHP, Hür Dava Partisi, BBP, İYİ Parti, MHP, Yeniden Refah Partisi ve DSP yer aldı.  Milliyetçi Hareket Partisi'nin bayramlaştığı partilerin sayısındaki azlık dikkat çekti. Devlet Bahçeli'nin Genel Başkanlığını yaptığı parti sadece 4 parti ile bayramlaştı. Bu partiler DSP, AKP, Yeniden Refah Partisi ve CHP oldu.

CHP'NİN BAYRAMLAŞMA TAKVİMİ YOĞUN OLDU

Günün ilerleyen saatlerine kadar devam edecek görüşmelerde CHP'nin bayramlaşacağı parti sayısı 15 olarak ifade edildi. Bu partiler AK Parti, DSP, Vatan Partisi, DEM Parti, İYİ Parti, BBP, DP, MHP, SP, ANAP, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Yeniden Refah Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi ve Zafer Partisi şeklinde oldu.

Görüşmeler heyetler halinde gerçekleşiyor. Partiler birbirilerini genel merkezlerinde ağırlıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay vatandaşlarla belediye binasında bayramlaştı

Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay vatandaşlarla belediye binasında bayramlaştı