Ankara'nın Keçiören ilçesinde dün akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle su deposunda patlmama meydana geldi. ASKİ'ye bağlı olan su deposunda yaşanan patlama nedeniyle su metrelerce yüksekliğe fırlarken yakında bulunan cadde ve sokaklar sularla kaplandı.
ANKARA'DA SU DEPOSUNDA PATLAMA!
Ankara Keçiören'de yer alan bir su deposunda dün akşam saatlerinde patlama meydana geldi. Depodan sızan sular ise sokak ve caddelere kadar indi. Etlik Mahallesi Mustafa Üstündağ Caddesi'nde yer alan ASKİ su deposunda dün akşam saatlerinde patlama meydana geldi. Patlama sebebiyle sızan sular, sokak ve caddelere kadar inerken o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
DEPODAKİ PATLAMA NEDENİYLE SU KESİNTİSİ YAPILDI!
ASKİ tarafından yapılan açıklama ile depoda yaşanan patlama nedeniyle zorunlu su kesintisi yapılacağı açıklanmıştı. Yapılan ikinci açıklama ile ASKİ su kesintisi sorununu saat 13:00'e kadar çözmeye çalışacaklarını belirtirken Keçiören'nin büyük bir bölümü yaşanan su kesintilerinden etkilendi. Sabah kalkan vatandaşlar suların akmadığını görünce büyük şaşkınlık yaşarken kesintinin biran önce giderilmesi bekleniyor.