Ankara'da şüpheli ölüm! Mantar toplamaya giden kadın ölü bulundu

Çubuk ilçesinde yaşanan cinayet beraberinde pek çok soruyu getirdi. Edinilen bilgiye göre evden çıktıktan sonra bir daha eve dönmeyen kadının vurulduğu öğrenildi.

Ankara'da şüpheli ölüm! Mantar toplamaya giden kadın ölü bulundu

Ankara hayret verici bir cinayet haberi ile sarsıldı. Genç kadının şüpheli bir şekilde öldürülmesi bunu kimin neden yaptığı sorusunu akıllara getirdi.

ÇIKTIĞI EVE BİR DAHA DÖNMEDİ

Edinilen bilgiye göre Çubuk'ta çobanlık yapan Afganistan uyruklu bir çoban N.M'nin eşi mantar toplamak üzere evden ayrıldı ve bir daha geri dönmedi. Kadından saatler boyunca haber alınamamasından dolayı mahalle sakinleri tedirgin oldu.

Kadının komşularının da girişimleri ile Jandarma ekipleri tarafından kadının nerede olduğu aranmaya başlandı. Başlatılan aramalar acı bir şekilde sona erdi. Evinden mantar toplamak için ayrılan kadının başından silahla vurularak öldürülmüş bir halde bulundu.

EŞİ VE BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olay yerine gelen ekipler 41 yaşında hayatını kaybeden kadının cansız bedenini adli işlemlerin yapılması için morga götürdü. Cinayetin adli sürecini araştıran ekipler ise kadının eşini ve aynı çiftlikte çalışan bir kişiyi sorgulamak üzere gözaltına aldı.

Çubuk'ta yaşanan bu cinayet sonrası mahalle sakinleri ve olaydan haberdar olan vatandaşlar bu cinayetin neden işlendiğini merak etmeye başladı. Yapılacak adli işlemler sonucu cinayetin tüm yönleri ile aydınlatılması bekleniyor.

SONRAKİ HABER