Ankara'da taksi şoförü otobüsün önünü kesip sürücüye saldırmak istedi

Ankara’da trafikte meydana gelen tartışmalara bir yenisi daha eklendi. Çankaya’da bir taksi şoförü metro ring otobüsünün önünü keserek şoföre saldırmak istedi.

Ankara’da son günlerde trafikte yaşanan tahammülsüzlük ile ilgili olarak olaylar gündeme gelmeye devam ediyor. Dün akşam Pursaklar’da bir sürücü yol verme tartışmasından belediye otobüsüne saldırmış camlarını kırmıştı. Bugün ise Çankaya ilçesinde bir başka olay yaşandı.

Çankaya ilçesinde bir taksi şoföre metro ring otobüsünün önünü kesip araçtan indir. Otobüs şoförüne bağırmaya başlayan taksi şoförü kendisinin araçtan inmesini istedi. Bu sırada araya vatandaşlar girerek taksi şoförünü sakinleştirmek için çabaladılar.

OTOBÜSÜN ÖNÜNÜ KESTİ!

Ankara Çankaya'da bir taksi sürücüsünün, metro ring otobüsünün önüne keserek şoföre bağırdığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Alınan bilgiye göre, olay akşam saatlerinde Ankara’nın Çankaya ilçesi Çayyolu semtinde meydana geldi. Metro ringi yapan bir belediye otobüsünün önünü kesen ticari taksi şoförü, otobüs şoförüne bağırmaya başladı.

Otobüs şoförünün aşağıya inmesini isteyen taksi şoförünü çevredeki vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri taksi şoförünü sakinleştirirken, o anlar cep telefonu kamerasını yansıdı.

ÖNLEM ALINSIN TALEBİ!

Ankara’da trafikte yaşanan bu münferit olaylar tepki çekiyor. Trafik güvenliğini tehdit eden bu tür olaylara karşı yetkililerden önlem almaları talep ediliyor. Bu tür saldırı girişimleri özellikle toplu ulaşım araçlarında yolculuk edenlerin tedirgin olmalarına neden oluyor.

Kaynak: Engin UZUNOĞLU