Ankara'da taksi şoförü satırlı saldırı sonucu başparmağını kaybetti

Trafik terörünün ne kadar ciddi boyutlara ulaştığı bir kez daha gözler önüne serildi. Başkentte bir taksicinin başına gelenler görenlerin kanını dondurdu.

Ankara'da taksi şoförü satırlı saldırı sonucu başparmağını kaybetti

Ankara'da mesleğini yaparken saldırıya uğrayan taksi şoförü parmağından oldu. Yaşanan bir tartışma yüzünden ağır bir saldırıya uğrayan vatandaşın yaşadıkları trafiğin ne kadar tehlikeli bir durumda olduğunu gösterdi.

Edinilen bilgiye göre söz konusu olay Ankara'nın Çankaya ilçesinde gerçekleşti. Gece saatlerinde yaşanan olay acı bir şekilde sonuçlandı. Bir taksici normal bir şekilde mesleğini devam ettirirken başta bir araç taksiye çok yakın geçti ve taksinin aynasını kırdı. Aracında oluşan maddi hasara ve dikkatsizliğe tepki gösteren taksici kornaya bastı. Olaylar ise bu kornanın ardından patlak verdi.

Ankara'da taksi şoförü satırlı saldırı sonucu başparmağını kaybetti

GÖZÜ DÖNMÜŞ ŞAHIS SATIRLA SALDIRDI

Kendisine korna çalınması ile deliye dönen şahıs taksinin yanına geldi. Suçlu olduğu halde sinirlerine hakim olamayan şahıs elindeki satır ile taksiciye saldırmaya başladı. Neye uğradığını uğrayan taksici defalarca uyarmasına rağmen satır darbelerinden kaçamadı. Taksici yapılan saldırı sonucu baş parmağını kaybetti. Mağdur taksici yaşadığı saldırının ardından tedavi altına alındı. Farklı yerlerinden de yararlanan şahsın başına gelenler tepki ile karşılandı.

Benzer durumların yaşanmaması adına vatandaşlar caydırıcı ve ağır cezalı tedbirler alınmasını istiyor. Bu konu hakkında atılacak adımların yakından takip edilmesi bekleniyor.

SONRAKİ HABER