ANASAYFA Ankara Ankara'da terör örgütlerine bir darbe daha! İstanbul saldırısı detayı

Ankara'da terör örgütlerine bir darbe daha! İstanbul saldırısı detayı

Son dönemde ülke genelinde geniş çaplı terör operasyonları gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Yapılan operasyonlar ile vatandaşların huzurunun bozulmaması güvence altına alınıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara'da terör örgütlerine bir darbe daha! İstanbul saldırısı detayı

Ankara Türkiye'deki en kapsamlı ve geniş operasyonlarda yer almaya, kendi içinde de önemli operasyonlara sahne olmaya devam ediyor. Bu bağlamda İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Ankara'yı ilgilendiren bir açıklama yaptı.

KİLİSEYE SALDIRMIŞLARDI

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından Bozdoğan operasyonlarına bir yenisinin daha eklendiğini ifade etti. Söz konusu operasyonda dikkat çeken husus ise yakalanan şahısların bir saldırı ile ilişkilerinin olması oldu.

Geçtiğimiz Ocak ayında İstanbul'un Sarıyer ilçesinde bir kiliseye terör saldırısı düzenlenmiş, söz konusu saldırıda bir kişi hayatını kaybetmişti. O saldırıyı üstlenen terör örgütüne gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda şahıs gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Bozdoğan-21 operasyonu kapsamında 48 kişinin yakalandığını duyurdu. Bu yakalan 48 kişiden 30'u İstanbul'da 18'i Ankara'da yakayı ele verdi. İstanbul'da yakalanan 30 kişinin arasında İstanbul’da Santa Maria Kilisesinde meydana gelen silahlı saldırı olayının failleri ile bağlantılı ve çatışma bölgeleriyle irtibatlı olan şahıslar olduğu ifade edildi.

“MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA DEVAM EDECEK”

Bakan Yerlikaya gerçekleşen operasyona dair “Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için mücadelemiz kararlılıkla devam edecek” şeklinde konuştu.

Emniyet güçleri suçları işleyen şahısları yakalayana kadar çalışmalarından vazgeçmiyor. Yapılan çalışmalar toplum tarafından da yakından takip ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla bazı isimler görevden alındı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla bazı isimler görevden alındı!