ANASAYFA Ankara Ankara'da tırın sürüklediği otomobildeki 5 kişilik aile yara almadan kurtuldu!

Ankara'da tırın sürüklediği otomobildeki 5 kişilik aile yara almadan kurtuldu!

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde meydana gelen olayda tır, otomobili 50 metre kadar sürükledi. Otomobil içerisinde yer alan 5 kişilik aile ise şans eseri yara almadan kurtuldu.
yazar
Sinem GÜVEN
Ankara'da tırın sürüklediği otomobildeki 5 kişilik aile yara almadan kurtuldu!

Bugün Ankara Elmadağ’da tırın 50 metre boyunca sürüklediği otomobildeki 5 kişilik aile, kazadan yara almadan kurtuldu. Şans eseri yara almayan aile yaşanan olayın ardından kendisini can havli ile dışarı atmayı başardı. Jandarma ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.

5 KİŞİLİK AİLE KENDİSİNİ YARA ALMADAN DIŞARI ATMAYI BAŞARDI!

Meydana gelen bu olay, Ankara’nın Elmadağ ilçesinde yaşandı. Konuya ilişkin iddiaya göre, seyir halinde ilerleyen tır, aynı güzergahta ilerlediği belirtilen otomobili kör nokta nedeniyle önüne alarak 50 metre boyunca sürükledi. Korku dolu saniyeler yaşayan otomobilin içerisindeki 5 kişilik aile, sürüklenmenin ardından araçtan kendilerini dışarı attı. Meydana gelen bu kazada kimsenin yara almadan kurtulması büyük bir şans olurken, hemen Jandarma ekipleri olay yerine geldi.

Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine Jandarma ekipleri sevk edildiği belirtilirken tır şoförü hakkında olaya ilişkin tutanak tutuldu. 5 kişilik ailenin ise sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisine ulaşıldı. Kazayı sadece korku ve panik ile atlatırken, kazanın büyük bir sonucunun olmaması, iki taraf için de tek teselli oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'den 23 Nisan'da gençliğe güven sözleri

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'den 23 Nisan'da gençliğe güven sözleri