Ankara'da trafik kurallarını hiçe sayan kamyon sürücüsü tepki çekti!

Bugün Ankara'da iki kamyon sürücüsü seyir halindeyken trafik kurallarını adeta hiçe saydı. Hem kendi hayatını hem de diğer sürücülerin hayatını tehlikeye attığı anlar ise başka bir sürücü tarafından kaydedildi.

Bugün Ankara'da seyir halinde ilerleyen 2 kamyon sürücüsü, trafik kurallarına uymayarak hem kendini hem de diğer sürücüleri tehlikeye attı. Diğer sürücüler tarafından kameraya alınan iki sürücü, trafik kurallarına uymadıkları ve diğer kişilerin de hayatlarını tehlikeye attıkları gerekçesi ile oldukça tepki topladı.

SEYİR HALİNDE TRAFİK KURALLARINI ADETA HİÇE SAYDI!

Ankara'da bugün seyir halindeki 2 kamyon sürücüsü orta ve sol şeridi ihlal ederek trafiği tehlikeye attı. Diğer sürücülerin tepkisini çeken kural ihlali cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı.

O ANLAR DİĞER SÜRÜCÜLER TARAFINDAN CEP TELEFONU İLE KAYDEDİLDİ!

Ankara'da Konya Yolu'nda sol şeridi kullanarak trafik kurallarını ihlal eden 2 kamyon sürücüsü tepki çekti. Orta ve sol şeridi ihlal eden seyir halindeki 2 kamyon sürücüsü trafiği tehlikeye attıkları gerekçesiyle diğer sürücüler tarafından tepki gördü. 3 şeritli yolu tek şeride düşüren iki kamyon sürücüsünü ise yolda seyir eden diğer sürücüler cep telefonu kameralarını kullanarak o anları kayıt altına aldı.

Sosyal medyada paylaşın bu görüntüler kıs süre içerisinde binlerce insan tarafından izlendi.