Ankara'da tüfekli tekel baskını an be an görüntülendi

Başkentte yaşanan olayda elinde silah olan bir şahıs çok rahat tavırlarla girdiği tekelin işletmecisini tehdit etti. Hırsızlık yapan ve olay yerinden ayrılan şahsın kaçışı ise çok uzun sürmedi.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde işlettiği tekel bayisinde işini yapan vatandaş karşısında tüfekli bir adamı görünce neye uğradığını şaşırdı. Tahrik edici hareketler yapmaktan kaçınan ve kendisinden istenen tütünü tüfekli adama veren S.B yaşadığı korku dolu anları anlattı.

KAN DONDURAN ANLAR

S.B "Soğuk kanlı hareket etmeye çalıştık çünkü böyle hareketlerin neyle sonuçlanabileceğini biliyorduk. Saldırganı da rahatsız eden onu çok fazla ciddiye almamız oldu. Sonrasında silahı bize doğrultarak dışarı çıktı ve koşmaya başladı. Biz arkasından koşunda kendisini bir dükkandan içeriye attı. Polis ekipleri geldi. Sonra küçük bir operasyonla şahsı etkisiz hale getirdi" diyerek yaşadığı olayı anlattı.

TÜFEKLİ ŞAHIS DEHŞET SAÇTI

Elindeki tüfeği ile insanların ölümle burun buruna gelmesini sağlayan şahıs tekel dükkanından sonra bir restoranta girdi. Burada insanları korkup kaçıran ve alkol almaya başlayan şahıs için operasyon düzenlendi.

Polis ekiplerinin yaptığı operasyon ile şahsın yakalanması sonucu olası facia önlendi. Şahıs cezasının uygulanması için emniyete götürüldü.

Kaynak: İHA