Ankara'da Uluslararası Yoga Günü etkinliği yapıldı

Başkent Ankara'da Uluslararası Yoga Günü etkinliği düzenlendi. Çok sayıda yogaseverin katıldığı etkinlikte meditasyon yapıldı.

Ankara'da Uluslararası Yoga Günü etkinliği yapıldı

Ankara'da Uluslararası Yoga Günü etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlikte yoganın faydalarından bahsedildi, meditasyon yapıldı.

Uluslararası Yoga Günü, Hindistan'ın Ankara Büyükelçiliği'nde düzenlenen etkinlikle kutlandı. Hindistan'ın Ankara Büyükelçiliğinde düzenlenen etkinliğe, Hindistan'ın Ankara Büyükelçiliği Misyon Şefi Yardımcısı Alpana Dubey, Birleşmiş Milletler (BM) Türkiye Mukim Koordinatörlüğü'nden Ranhee Kim ve çok sayıda yogasever katıldı.

Hindistan'ın Ankara Büyükelçiliği Misyon Şefi Yardımcısı Alpana Dubey, Uluslararası Yoga Günü'nde katılımcıları ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğu söyledi. Birleşmiş Milletler (BM) Türkiye Mukim Koordinatörlüğü'nden Ranhee Kim de etkinliğe katılmaktan dolayı mutlu olduğunu vurgulayarak yoganın faydalarından bahsetti.

Ankara'da Uluslararası Yoga Günü etkinliği yapıldı

"KENDİMİZ VE TOPLUM İÇİN YOGA"

Hindistan'ın Ankara Büyükelçiliği Misyon Şefi Yardımcısı Dubey, 10. Uluslararası Yoga Günü'nü kutladıklarını hatırlatarak, günün kabul edilme sürecine değindi. Yoganın bir çeşit "beden ve zihin birliği" olduğunu belirten Dubey, yoganın fizik ve akıl sağlığı açısından önemine dikkat çekti. Uluslararası Yoga Günü'nün dünya genelinde coşkuyla kutlandığını anlatan Dubey, bu yıl günün temasının "Kendimiz ve Toplum İçin Yoga" olduğunu söyledi. Yogadaki uygulamalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dubey, Türkiye de dahil olmak üzere insanların yoga konusunda hevesli olduğunu ve yogadan keyif aldığını ifade etti.

Konuşmalardan sonra etkinliğe katılan çok sayıda yogasever bir arada meditasyon yaptı ve toplu hatıra fotoğrafı çekildi. Etkinlik plaket takdimi ve konuklara Hindistan mutfağından yemeklerin ikram edilmesiyle sona erdi.

Ankara'da Uluslararası Yoga Günü etkinliği yapıldı - Resim : 2

Yoganın faydalarının özellikle bahsedildiği ve insanların konu hakkında bilgilendirildiği Uluslararası Yoga Günü etkinliğine yoğun katılım oldu.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER