Ankara'da uygun fiyata alışveriş nereden yapılır? Anne babaların en çok gittiği o adresler

Ankara başkent olmanın yanı sıra Türkiye'nin ikinci büyük şehridir. Bu yüzden ülkede en fazla ziyaret edilen ve öğrenci barındıran şehirler arasında yer alır.

Ankara'da uygun fiyata alışveriş nereden yapılır? Anne babaların en çok gittiği o adresler

Türkiye'nin hem kültürel hem ekonomik hem de siyasi merkezi olan Ankara çok fazla ziyaretçi ve göç alıyor. Aynı zamanda her yıl milyonlarca öğrenci bu kente eğitim görmeye geliyor. Son zamanlarda Ankara'da artan nüfusla beraber çok fazla alışveriş yapılacak alternatif alanlar oluşmaya başladı. Artan fiyatlarla birlikte vatandaşlar hatta üniversite öğrencilerinin özellikle kış gelmesiyle beraber uygun fiyata alışveriş yapabilecekleri yerleri araştırmaya başladılar.

alisveris-nasil.jpg

İçinde çok fazla AVM, pazar ve alışveriş yapılacak merkezler barındıran Ankara'da her bütçeye uygun alışveriş alanları da bulunuyor. Kış gelmesiyle birlikte vatandaşlar Ankara'da uyguna alışveriş yapabilecekleri yerlerin arayışına girdi. Bizde en uygun yerleri sizler için derledik.

forum-ankara-3.jpg

FORUM ANKARA OUTLET

Forum Ankara Outlet, Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunuyor. 2014 yılında hizmete giren merkez, 60.000 metrekarelik alanda yer almaktadır. Forum Ankara Outlet'te, dünyaca ünlü markaların yanında her bütçeye uygun outlet mağazaları da bulunmaktadır. Merkezde, alışverişin yanı sıra eğlence ve yeme-içme seçenekleri de bulunmaktadır.

elhqzmhwoaedkls.jpg

Forum Ankara Outlet'te, sinema, bowling, çocuk oyun alanı, restoran ve kafeler bulunmaktadır. Ankara'nın merkezinde yer alan AVM' ye Kızılay Meydanı'ndan EGO ve metroyla ulaşım sağlamak mümkün.

ANKAMALL

ANKAmall, Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezidir. Hem ulaşım açısından hem de içinde çeşit çeşit mağaza bulundurması açısından Ankaralılar tarafından yoğun ilgi görüyor. 12 bin metrekarelik alana kurulu AVM' nin 6 bin araçlık otoparkı ve içinde dinlenebileceğiniz geniş alanlar bulunuyor. İçindeki çeşitli mağazaları her kesimden vatandaşa hitap ediyor.

screenshot-11.jpg

DİKMEN NİŞANTAŞI SOSYETE PAZARI

Haftanın yalnızca pazar günleri kurulan Dikmen Nişantaşı Sosyete Pazarı, Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunuyor. Dikmen Nişantaşı Sosyete Pazarı, yaklaşık 200 tezgâhtan oluşmaktadır.

Pazarda, giyim, ayakkabı, aksesuar, ev eşyası, elektronik, oyuncak, hediyelik eşya ve daha birçok kategoride ürün bulunmaktadır. Dikmen Nişantaşı Sosyete Pazarı, Ankara'nın Çankaya ilçesinde, Dikmen Caddesi üzerinde yer almaktadır. Pazara, metro, otobüs ve dolmuşla ulaşım mümkündür.

2019-06-edirne-alisveris-2-001.jpg

KIZILAY

Kızılay, Ankara'nın en eski semtlerinden biridir. Şehrin kültürel, siyasi ve ekonomik merkezi olan Kızılay her yıl milyonlarca kişiyi ağırlıyor.

screenshot-10.jpg

Kızılay Ankara'da ki en geniş cadde ağına sahip. Ayrıca semtte, dünyaca ünlü markaların mağazaları, yerel markaların mağazaları, çocuk mağazaları, elektronik mağazaları, ev eşyası mağazaları, restoranlar, kafeler ve eğlence merkezleri bulunmaktadır.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER