ANASAYFA Ankara Ankara'da uyuşturucu parası için babasını öldüren sanık: Para vermezsen evi yakarım

Ankara'da uyuşturucu parası için babasını öldüren sanık: Para vermezsen evi yakarım

Ankara'da meydana gelen olayda bir kişi uyuşturucu parası için babasını öldürdü. Sanığın annesi ise verdiği ifadede şahsın cezaevinde 'Para vermezsen evi yakarım' diye tehdit ettiği belirtildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Ankara'da uyuşturucu parası için babasını öldüren sanık: Para vermezsen evi yakarım

Ankara'da uyuşturucu tedavisi olmasını isteyen babası M. Z.'yi (50) bıçaklayarak öldüren N. Y. Z.'nin (24) annesi Y. Z., "Oğlum bana, ’Para vermezsen evi yakarım’ dedi” ifadelerine yer verdi. Gerçekleştirilen mahkemede tutuklu sanığın annesini cezaevinde tehdit ettiği bilgisine ulaşıldı.

Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanık Numan Yasin Zeren, müşteki Yıldız Zeren ve taraf avukatları yer aldı. Mahkeme başkanı Adli Tıp raporunun henüz dava dosyasına gelmediğini ifade edildi.

“PARA VERMEZSEN EVİ YAKARIM” DEDİ!

Mahkeme başkanının söz vermesi üzerine anne Y. Z., "Ben cezaevinde oğlum olan sanığı 2 defa ziyarete gittim. Anne olarak merhametimden gitmiştim. Ancak iki defa beni cezaevinde tehdit etti. 'Para vermezsen evi yakarım' gibi şeyler söyledi. Bu konuda herhangi bir şikayette bulunmadım. Şikayetim devam etmektedir" dedi.

Anne Y. Z.'nin ifadelerine karşı sanık avukatı, müvekkilinin tedavi edilmesi gerektiğini söyleyerek tutukluluk durumuna itiraz etti. Sanık N. Y. Z. ise, "Suçlamaları kabul etmiyorum. Beraatimi talep ediyorum" diye konuştu. Mahkeme sanık avukatının talebini reddederek duruşmayı 9 Temmuz’a erteledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çubuk’ta Yetenekli Ellerde Ahşabın Sessiz Dansı isimli serginin açılışı gerçekleşti!

Çubuk’ta Yetenekli Ellerde Ahşabın Sessiz Dansı isimli serginin açılışı gerçekleşti!