ANASAYFA Ankara Ankara'da yağma olayına karışan şüpheli tutuklandı!

Ankara'da yağma olayına karışan şüpheli tutuklandı!

Başkent Ankara'da güvenlik ve huzuru sağlamaya yönelik çalışmalar aralıksız olarak sürüyor. Son olarak yapılan açıklama ile beraber kentte yağma olayına karışan bir şüphelinin tutuklandığı bildirildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'da yağma olayına karışan şüpheli tutuklandı!

Ülkemizde güvenlik ve huzuru sağlamaya yönelik emniyet güçlerinin çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. 7 / 24 esası ile yapılan çalışmalar devam ederken Başkent Ankara'da bir şarküteri dükkanına gelerek iş yeri sahibini ölümle tehdit eden ve 2 milyon 500 bin lira değerindeki 3 çekini alan E. Ş.'nin yakalandığı bildirildi. 

Ankara Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 3 Nisan tarihinde Mamak ilçesindeki bir iş yerinde yaşanan nitelikli yağma olayıyla ilgili inceleme başlattı. Yürütülen çalışmalarda, beraberindeki iki kişiyle şarküteri olarak işletilen iş yerine giden E. Ş'nin, iş yeri sahibini ölümle tehdit ederek dükkanı kendisine devretmesini istediği belirlendi.

ANKARA'DA YAĞMA SUÇU ŞÜPHELİSİ TUTUKLANDI

Şüphelileri yakalamak üzere yürütülen arama ve tespit çalışmaları sonucunda, tehdit ve yağma eylemlerine karıştığı tespit edilen 3 kişinin, aynı araçla İzmir'den Ankara'ya hareket ettikleri tespit edildi. Plakası belirlenen araç, Ankara'nın girişinde durduruldu. Araç içerisinde bulunan E. Ş, B. K. ve D. M. gözaltına alındı. Yapılan aramalarda şüphelilerin üzerinde, tehditle dükkanını devretmeye zorladıkları iş yeri sahibine ait 2 milyon 500 bin lira değerindeki 3 çek ele geçirildi.

Gerekli adli işlemlerin tamamlanmasının ardından bugün adli makamlara sevk edilen şüphelilerden B.K ve D.M 1 ay boyunca konutu terk etmeme ve adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, E.Ş, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yurt genelinde güvenliği saplamaya yönelik çalışmaların aralıksız olarak devam edeceği ifade edildi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralılar Ramazan Bayramı'nın ilk gününde park ve bahçelere akın etti!

Ankaralılar Ramazan Bayramı'nın ilk gününde park ve bahçelere akın etti!