Ankara'da yapılan operasyonda iki suç örgütü çökertildi!

Yeni günün başlangıç saatlerinde gelen haberde 2 ayrı suç örgütünün yapılan operasyon sonucu çökertildiği ve Ankara'da dahil olmak üzere toplam 9 şehirde bu operasyonun gerçekleştirildiği öğrenildi. Operasyonun ayrıntılarını paylaşan isim İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya oldu.

Ankara'da yapılan operasyonda iki suç örgütü çökertildi!

Vatandaşların günlük hayatta daha huzur içinde yaşamasını sağlayan haberin kaynağı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya oldu. Göreve geldiğinden itibaren hakkında illegal yapılanmalara ve suç işleyen şahıslara savaş açtı yorumları yapılan Bakan Yerlikaya günün ilk operasyon haberini sosyal medya aracılığı ile Türkiye'ye duyurdu.

Ankara'da yapılan operasyonda iki suç örgütü çökertildi!

Bakan Yerlikaya yaptığı açıklamaların hepsinde olduğu gibi bu açıklamasında da kararlılık vurgusu yaptı. Yapılan açıklamaya göre aralarında Ankara'nın da olduğu 9 şehirde kapsamlı bir operasyon gerçekleştirildi. Son zamanlarda Türkiye'nin bir çok şehrinde bağlantıları olan suç örgütlerinin çökertilmesi dikkatlerden kaçmazken alınan son haberde iki suç örgütünün daha çökertildiği bilgisi vatandaşlar ile paylaşıldı.

SUÇ ÖRGÜTLERİNE BİR DARBE DAHA

“Kafes-50” adı verilen operasyonda Aydın ve Hatay'da iki ayrı suç örgütünün çökertildiği ve bu örgüte yönelik yapılan operasyonun 9 şehre yayıldığı öğrenildi. Bakan Yerlikaya paylaşımında "Aydın ve Hatay merkezli 9 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “KAFES-50" Operasyonlarında; Hatay’da elebaşılığını B.Ç. ve M.Ç.’nin, Aydın’da elebaşılığını H.A.D'nin yaptığı 2 ayrı Organize Suç Örgütü Çökertildi Operasyonlarda örgüt elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 37 şüpheli yakalandı" şeklinde konuştu.

Hatay'daki suçluların Depremzedelere dağıtılması gereken ilaçları dağıtmadıkları halde sahte evrak ve faturalar ile dağıtılmış gösterip ödeme aldıkları ve Aydın'daki suçluların da yasaklı madde ticareti gibi suçları işledikleri bilgilerine yer verilen paylaşımın sonunda İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Emniyet güçlerine “Milletimizin duası sizinle” diyerek kendilerini tebrik etti.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Operasyonlar tamamlanmadıkça her hangi bir bilginin verilmediği çalışmalar takdir topluyor. Vatandaşlarda desteklerini anlatan paylaşımlar yapıyor.

SONRAKİ HABER