Ankara'da yapılan operasyonda işlenmemiş Rodyum ve Paladyum ele geçirildi

Başkent'te yasa dışı girişimlere izin verilmiyor. Ankara’da İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda 6,74 kilogram Rodyum ve Paladyum ile yasaklı madde taşıyan bir şahıs yakalandı.

Ankara'da yapılan operasyonda işlenmemiş Rodyum ve Paladyum ele geçirildi

Başkent Ankara'da yasa dışı yollarla kimyasal madde getirdiği tespit edilen suçlular yakalanmaya devam ediliyor. Edinilen bilgiye göre özellikle otomotiv ve takı sektöründe kullanması ile bilinilen Rodyum ve Paladyum ele geçirildiği açıklandı.

ANKARA'DA İŞLENMEMİŞ RODYUM VE PALADYUM ELE GEÇİRİLDİ

Söz konusu maddelerin 6,74 kilogram olduğu ve işlenmemiş bir şekilde getirildiği açıklandı. Söz konusu maddelerin Ankara’da İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyon sonucu piyasada kullanılmasının engellendiği ifade edildi. Edinilen bilgiye göre emniyet güçleri yaptıkları çalışmalar kapsamında bir şahsın Kayseri'den Ankara'ya yasadışı maddeler getireceği bilgisine ulaşıldı.

Ankara'da yapılan operasyonda işlenmemiş Rodyum ve Paladyum ele geçirildi

Alınan istihbaratın hemen ardından hazırlıklarını tamamlayan ekipler söz konusu şahsa suç üstü yapmak için gerekli hazırlıklara başladı. Şüphelinin geleceği yerde beklemeye başlayan ekipler şahsı yol kontrolü esnasında bir otobüste yakaladı. Şahsın yanında bulunan eşyalarını kontrol etmeye başlayan ekipler işlenmemiş Rodyum ve Paladyumu şahsın çantasında tespit etti.

YASAKLI MADDE BULUNDURDUĞU TESPİT EDİLDİ

Yapılan aramada şahsın yanında az miktarda Rodyum ve Paladyum 'da bulundu. Ek olarak şahsın yasaklı maddede bulundurduğu bildirildi. Suç üstü yakalanan şahıs emniyet güçleri tarafından hakkında işlem yapılması için emniyete götürüldü. Şahıs hakkında soruşturma başlatıldı.

Ankara genelinde yasadışı yollarla getirilen her ürünü engelleme çalışmaları devam ediyor. Ekipler bu kapsamda bir çok şahsı yakalayıp adalete teslim ediyor.

SONRAKİ HABER