Ankara'da yasaklı madde operasyonunda 85 kişi gözaltına alındı

Ülkemizin dört bir yanında yasaklı madde ile mücadele devam ediyor. Yasaklı madde ile mücadele kapsamında çeşitli operasyonlara imza atılırken bu kez Ankara'dan bir son dakika haberi geldi.

Ankara'da yasaklı madde operasyonunda 85 kişi gözaltına alındı

ANKARA (AA) - Yasaklı madde ihracatı ülkemizin başlıca sorunları arasında yer alıyor. Yasaklı madde kullanımının artması ile beraber ekiplerin denetimleri de sıklaştı. Yasaklı madde ile mücadele devam ederken denetim ve operasyonlarda ülkemiz genelinde titizlikle yürütülüyor. Son olarak Başkent Ankara'da yasaklı madde operasyonu düzenlendiği bildirildi.

Ankara'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 85 kişinin yakalandığı, yaklaşık 39 kilogram yasaklı madde ve 4 bin 693 uyuşturucu hap ele geçirildiği ifade edildi.

ANKARA'DAKİ YASAKLI MADDE OPERASYONUNDA 85 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Edinilen bilgiye göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün "narkogüç" operasyonları kapsamındaki çalışmalarda, il genelinde uyuşturucu ticaretinin önüne geçmek için 32 ayrı adrese operasyonlar düzenlendi.

Ankara'da yasaklı madde operasyonunda 85 kişi gözaltına alındı

Operasyonlarda, 19 kilo 393 gram esrar, 4 kilo 300 gram skunk, 3 kilo 3 gram kokain, 2 kilo 300 gram afyon sakızı, 1445 sentetik ecza, 2 kilo 134 gram bonzai, 7 kilo 679 gram metamfetamin, 842 ekstazi, 2 bin 406 captagon, 7 tabanca, 62 tabanca fişeği, 9 hassas terazi ve 138 bin 628 lira ele geçirildi.

Ankara'da yasaklı madde operasyonunda 85 kişi gözaltına alındı - Resim : 2

Ankara'daki operasyonda "Uyuşturucu ticareti yapma ve satın alma" suçu kapsamında 85 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen 58 şüpheli tutuklandı. Diğer şüphelilerin işlemleri sürüyor. Gelişmelerin ilerleyen saatlerde yeniden güncellenmesi bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER