Ankara'da yaşanan feci kazada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı!

Bugün Ankara'da meydana gelen kazada tır dorsesine arkadan çarpan otomobilde 2 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Bugün öğle saatlerinde Ankara'da otomobilin tır dorsesine arkadan çarptığı kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandığı bilgisine ulaşıldı.

KAZADA 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 4 KİŞİ İSE YARALANDI!

Konu ile ilgili edinilen bilgiye göre, kaza saat 15.33'de Bala ilçesi Beynam Mahallesi Verem Çeşmesi mevkiinde meydana geldi. C.G. idaresindeki 06 AG 7289 plakalı otomobil, Y.A. kontrolündeki 78 ABP 662 plakalı tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil, tırın arka dorsesine sıkıştı. Yaşanan kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Bununla birlikte itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda otomobil sıkıştığı yerden çıkarıldı. Kazada otomobilde bulunan Z. G. (70) ve M. G. (14) hayatını kaybederken, C.G., T.G., İ.G ve İ.G. yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yaralıların -sağlık durumları hakkında ise henüz bilgiye ulaşılamadı.

Ankara'da yaşanan feci kazada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı!

Yapılan açıklamalara göre toplamda 2 kişinin hayatını kaybettiği ve 4 kişinin de otomobil içerisinde sıkışarak hayatını kaybettiği kaza ile ilgili Jandarma ekipleri tarafından soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.