Ankara'da yaşanan minibüs kazasında 9 kişi yaralandı

Haymana ilçesinden yürekleri ağıza getiren bir kaza haberi geldi Yaşanan kazada bir can kaybının yaşanmaması en büyük teselli oldu.

Ankara'da yaşanan minibüs kazasında 9 kişi yaralandı

Ankara'da araç kontrolü kaybı sonrası yaşanan kazalara bir yenisi daha eklendi. Bu sefer yaşanan kazanın adresi Ankara'nın Haymana ilçesi oldu. Kaza sonrasında ise olay yerinde diğer kazalardan farklı bir olay meydana geldi.

AYNI AİLEDEN 9 KİŞİ YARALANDI

Edinilen bilgiye göre kaza dün gerçekleşti. Sebebi bilinmeyen bir şekilde kontrolü kaybedilen minibüs kontrolden çıkarak kaza yaptı. Takla atarak duran aracın içinde bulunanlar ise yaralandı. Söz konusu kazada herhangi bir can kaybının olmaması ise sevindiren tek gelişme olarak göze çarptı.

Yaşanılan kaza sonucu aracın içinde bulunan 9 kişinin yaralandığı ifade edildi. Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri ise yaralılara gerekli müdahalelerde bulundu. Olay yerine gelen emniyet birimleri de kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

TAVUKLAR YOLLARA SAÇILDI

Kazanın etkisi ile araçta bulunan tavuklar etrafa saçıldı. Çok sayıda tavuğun telef olduğu kazada bazı tavuklarında aracın etrafında başı boş bir şekilde dolaştığı görüldü. Yaşanılan kaza ile ilgili adli sürecin kısa süre içinde nihayete erdirilmesi bekleniyor. Vatandaşların bu tarz durumlara düşmemesi adına dikkati elden bırakmaması önem arz ediyor.

SONRAKİ HABER