ANASAYFA Ankara Ankara'da Yaz Konserleri Aşure Günü Buluşması Mamak'ta yapılacak! 3 isim tek konserde buluşuyor

Ankara'da Yaz Konserleri Aşure Günü Buluşması Mamak'ta yapılacak! 3 isim tek konserde buluşuyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde kentte yaz konser programlarının başlayacağını duyurmuştu. Konser programı devam ederken az Konserleri programının Aşure Günü Buluşması ile Mamak'ta yapılacağı kaydedildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'da Yaz Konserleri Aşure Günü Buluşması Mamak'ta yapılacak! 3 isim tek konserde buluşuyor

Ankara'da Yaz Konserleri Aşure Günü Buluşması Mamak'ta yapılacak! 3 isim tek konserde buluşuyor - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), 2023 yılında yaz konserlerine yeniden başladı. Resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden açıklamaya yer veren ABB, Ankara'da Yaz Konserleri programının başlayacağını açıklarken ilerleyen günlere ilişkin de takvimi paylaştı.

ABB'DEN YAZ KONSERLERİ AŞURE GÜNÜ BULUŞLARI PROGRAMI

Sosyal belediyecilik anlayışı ile kentteki faaliyetlerine devam eden ABB, pek çok etkinliğe imza atıyor. Kentteki sosyal etkinliklere de hız kesmeden devam eden ABB, geçtiğimiz yıl başlattığı 'Yaz Konserleri' konseptine bu yılda devam ediyor. ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama kapsamında Yaz Konserleri programının 29 Temmuz Cumartesi 2023 tarihinde 'Aşure Günü Buluşmaları' konsepti ile vatandaşla bir araya geleceği duyuruldu.

abb-koner.jpg

Konserler ücretsiz olurken 29 Temmuz Cumartesi günü saat 20.30'da başlayacak programa Serpil Sarı, Cengiz Özkan ve Nilüfer Sarıtaş'ın konuk olacağı kaydedildi. Öte yandan Muharrem ayına özel olarak da aşure dağıtımı yapılacağı kaydedildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gençlerbirliği Başakşehir'den o ismi kadrosuna kattı!

Gençlerbirliği Başakşehir'den o ismi kadrosuna kattı!