Ankara'da yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde trafik yoğunluğu yaşandı

Yeni eğitim öğretim yılı için ilk ders zili bu sabah çaldı. Yaz tatilinin sona ermesi ile birlikte başlayan okul mesaisi, sabah saatlerinde Ankara'da trafik yoğunluğunun yaşanmasına neden oldu.

Ankara'da yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde trafik yoğunluğu yaşandı

Yaklaşık 18 milyon öğrenci bugün çalan ders zili birlikte ders başı yapacak. Başkentte de okulların açılması ile birlikte sabah saatlerinde trafik yoğunluğu kaydedildi.

Başkentte ilk ve ortaöğretim kurumlarında eğitim öğretim gören öğrencilerin eğitime başladığı ilk ders gününde trafikte yoğunluk olduğu görüldü. Trafiğin belirli notalarda ağır seyrettiği kameralara yansıdı.

Ankara'da yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde trafik yoğunluğu yaşandı

İLK DERS ZİLİ BUGÜN ÇALDI

Öte yandan aktarılan habere göre ilk dersin "Orman Yangınlarına Karşı Yeşil Vatanı Korumak" teması ile yapılacağı aktarıldı. Türkiye genelinde 74 bin 538 okuldaki 761 bin 416 derslikte eğitim öğretim sabah çalan ilk ders zili ile başlamış oldu.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER