Ankara'da yoğun sis!

Ankara'da bugün yer yer yağışlı havanın etkili olacağı MGM tarafından açıklanmıştır. Açıklanan hava durumu verilerinin ardından Ankara'da öğle saatleri itibariyle sis etkili oldu.

Ankara'da yoğun sis!

Ülkemizde çeşitli hava olayları yaşanmaya devam ediyor. Başkent Ankara'da 6 Aralık tarihinde etkili olacağı söylenen yağış uyarısının ardından kentte sis hakimiyeti yaşandı. Öğle saatlerinden itibaren Ankara'nın pek çok noktasında sis görülürken bazı yerlerde deyim yerindeyse göz gözü görmedi.

Özellikle Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Dikmen semti ve Oran Mahallesi'nde yoğun olarak etkisini gösteren sis nedeniyle görüş mesafesi 10 metreye kadar düştü.

ANKARA'DA YOĞUN SİS ETKİLİ OLDU

Başkent Ankara'nın cadde ve bulvarlarında sürücüler zor anlar yaşarken, yüksek kesimlerde kartpostallık görüntüler oluştu.

Ankara'da yoğun sis!

Ankara’da gece saatlerinden itibaren etkili olan yoğun sis, bazı yerlerde günün ilk ışıklarıyla birlikte etkisini sürdürdü. 6 Aralık tarihin sabah saatlerinde ise şehrin büyük kısmında hakim oldu. Görüş mesafesi yer yer 10 metreye kadar düştü.

Ankara'da yoğun sis! - Resim : 2

KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Sisin görüş mesafesini azaltması nedeniyle sürücüler trafikte kontrollü ve yavaş seyretti. Şehir merkezindeki yüksek katlı binaların üst kısımları sise büründü.

Ankara'da yoğun sis! - Resim : 3

Ankara’da saatlerinden itibaren itibaren etkili olan yoğun sis, şehrin büyük kısmında hakim oldu. Görüş mesafesi yer yer 10 metreye kadar düşerken vatandaşlar da bu anları ölümsüzleştirdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER