Ankara'da yok artık dedirten olay! 140 bin liralık motosikleti ittirerek çaldı

Ankara'da yok artık dedirten bir hırsızlık olayı yaşandı. An be an güvenlik kamerasıyla kaydedilen olayda bir hırsız, 140 bin liralık motosikleti ittirerek çaldı.

Ankara'da yok artık dedirten olay! 140 bin liralık motosikleti ittirerek çaldı

Ankara'da an be an güvenlik kamerasıyla kaydedilen hırsızlık olayı görenlere yok artık dedirtti. Bir hırsız, tam 140 bin liralık motosikleti ittirerek çaldı!

Olay, Ankara'nın Altındağ ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Altındağ ilçesi Güneşevler Mahallesi’nde yer alan bir sitenin otoparkına gelen biri, önce çevreyi gözetlemeye başladı.

Ankara'da yok artık dedirten olay! 140 bin liralık motosikleti ittirerek çaldı

Ardından ise sitenin açık kapısından içeriye giren kişi, park halinde duran motosikletin yanına gitti. Tam 140 bin liralık motosikleti çalan hırsızın o anları an be an güvenlik kamerası ile kaydedildi.

Motosikletinin yerinde olmadığını fark eden Fatih Aslan, olayı hemen polise ihbar etti. Polis ekiplerinin yaptığı incelemeler sonrasında olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

‘’ELİYLE KOYMUŞ GİBİ MOTOSİKLERİ ALMIŞ''

Ankara'da yok artık dedirten olay! 140 bin liralık motosikleti ittirerek çaldı - Resim : 2

Motosikletin sahibi Fatih Aslan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, hırsızın sabah saatlerinde binanın açık kapısından içeriye girdiğini belirterek, daha önce de gözlem yaptığını düşündüğünü çünkü motosikleti eliyle koymuş gibi aldığını söyledi.

Motosikletin 140 bin lira değerinde olduğunu da ifade eden Fatih Aslan, daha önce yaşadığı apartmanda da hırsızlık olaylarının olduğunu ve hırsızın bir an önce yakalanmasını beklediğini aktardı.

Haberankara.com

Kaynak: Sistem
SONRAKİ HABER