Ankara'da yol kavgası yüzünden eşinin ölümüne sebep olan şahıs tahliye edildi!

Geçtiğimiz yıl trafikte yaşanan yol vermeme kavgası yüzünden bir kişinin hayatını kaybetmesi üzerine bugün görülen davada şahsın tahliye edildiği öğrenildi.

Ankara'da yol kavgası yüzünden eşinin ölümüne sebep olan şahıs tahliye edildi!

Yaşanan bu olay geçtiğimiz yıl Ankara'da trafikte 'yol vermeme' nedeniyle çıkan kavgada silahının ateş alması sonucu yaşandı. Kavgada kullandığı silahın ateş almasıyla eşinin ölümüne neden olan şahıs ve kavga ettiği sürücü, yargılandıkları davada bugün görüşen duruşma sonucunda tahliye edildi.

KARŞI TARAFI KORKUTMAK İÇİN SİLAHIMI ÇIKARTTIM

Bugün görülen duruşmada açıklamalarda bulunan maktul K.D.'nin eşi sanık C.D. ise olay günü Kars’tan Ankara’ya kendi araçlarıyla geldiklerini söyledi. Yayalara yol vermek için yavaşlayarak durduğunu aktaran Dündar, “Arkamdan H.K. geldi. Bana camı açarak küfür etti. Tartıştık, elinde bıçak vardı. Ben konuşmak için arabadan inecektim. H.K. bana yumruk attı. Ben de karşı tarafı korkutmak için ruhsatlı silahımı çıkardım. A. ve H.K. silahı görmelerine rağmen küfür etmeye devam ettiler. Arbede yaşandı, kimseye zarar gelmesin diye silahı yukarıda tuttum” dedi.

DÜNYAM BAŞIMA YIKILDI!

Tartışma esnasında diğer şahısların kendisine ve eşine zarar vereceklerini düşündüğünden silahın kabzasıyla H.K.'te vurduğunu söyleyerek olaya ilişkin şunları ifade etti:

“O esnada silahın kontrolünü kaybettim. Silah 1-2 kez patladı. O esnada birisi 'Kadın vuruldu' dedi. Dünyam başıma yıkıldı. Sanıklar silahtan korkmadı, üzerime yürüdüler. Amacım sadece kendimle eşimi korumaktı. 35 yılı aşkın silahım var, tek kurşun sıkmadım. Tahliyemi talep ediyorum.”

Sona eren duruşmada Söz alan cumhuriyet savcısı, tutuklu sanıkların mevcut hallerinin devam etmesini talep etti. Ara kararını açıklayan mahkeme, mevcut delil durumu ve suçun mahiyeti nedeniyle tutuklu sanıklar H.K. ve C.D.'nin tahliyesine hükmetti. Bununla birlikte duruşma 22 Mayıs’a ertelendiği ifade edildi.

SONRAKİ HABER