ANASAYFA Ankara Ankara'da yola saçılan kaygan madde motosiklet kazasına neden oldu

Ankara'da yola saçılan kaygan madde motosiklet kazasına neden oldu

Araç ve sürücü dışı etkenlerle yaşanan kazalar yaşanmaya devam ediyor. Konu ile ilgili bir olayda Pursaklar ilçesinde yaşandı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara'da yola saçılan kaygan madde motosiklet kazasına neden oldu

Araçların sorunsuz ya da sürücülerin kuralların tamamına uyması bazı kazaların önüne geçmeye yeterli olmuyor. Başkaları tarafından yapılan ihmal ya da dikkatsizlikle bir başkalarının hayatına sebep olabiliyor.

FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

Bu tarz kazaya bir örnek Ankara'nın Pursaklar ilçesinde meydana geldi.  Bir anne ve çocuğun üstünde olduğu motosiklet yola saçılan kaygan maddeden dolayı kaza yaptı. Kaygan maddeden dolayı annesi ile birlikte motosikletten düşen genci görenler hemen kazanın yaşandığı yere doğru geldi.

Kazadan dolayı yaralanan fakat durumları ciddi olmayan anne ve çocuğu olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü. Yaşanan kazaya sebep olan kaygan maddenin yola kimler ya da hangi sebeple döküldüğü belirtilmezken olaya dair emniyet ekiplerini soruşturma başlattığı öğrenildi.

DİKKATSİZLİĞİN BEDELİ CAN İLE ÖDENEBİLİYOR

Yaşanan durum akıllara günlük hayatta insanların kendisi kadar diğer insanları düşünmesi gerektiği geldi. Trafik kurallarına uymayan, çevreye zarar verebileceğini düşünmeden hareket eden kişilerin yaptığı hatalar ağır bir şekilde sonuçlanabiliyor. Bu nedenle sürücülerin kendi emniyetini sağlaması ve çevre kontrolünü iyi bir şekilde sağlaması gerekiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şarkıcı Kalben neden gözaltına alındı, evinde ne bulundu?

Şarkıcı Kalben neden gözaltına alındı, evinde ne bulundu?