ANASAYFA Ankara Ankara'da yoldan çıkan araç takla attı! 4 kişi yaralandı

Ankara'da yoldan çıkan araç takla attı! 4 kişi yaralandı

Dün gece saatlerinde Ankara'nın Elmadağ ilçesinde meydana gelen olayda yoldan çıkan bir araç takla attı. Kazada 4 kişinin yaralandığı ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Ankara'da yoldan çıkan araç takla attı! 4 kişi yaralandı

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin takla attığı kazada 4 kişi yaralandı. Polis tarafından yaşanan bu kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, yaralananların bazılarının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

TAKLA ATAN ARAÇTA 4 KİŞİ YARALANDI!

Gerçekleşen bu kaza, akşam saatlerine Elmadağ ilçesi Samsun yolu üzerinde meydana geldi. Konuya ilişkin gelen iddialar göre, yolda başka bir aracın sıkıştırdığı 06 DHA 711 plakalı otomobilin sürücüsü kontrolünü kaybetti ve yoldan çıkarak takla attı. 

Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ters dönen araçta bulunan 4 kişinin yaralandığı görüldü. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Ankara’ya sevk edildi. Yaralılardan ikisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olay yerine ulaşan polis ekipleri tarafından kaza ile ilgili incelemeler başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gençlerbirliği Adanaspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Gençlerbirliği Adanaspor maçı hazırlıklarını tamamladı