ANASAYFA Ankara Ankara'daki Trabzon Tanıtım Günlerine ziyaretçi akını

Ankara'daki Trabzon Tanıtım Günlerine ziyaretçi akını

Ankara'da start veren Trabzon Tanıtım Günlerine olan yoğun ilgi devam ediyor. Hafta sonu tatilini fırsat bilenler Karadeniz rüzgarına şahitlik etmek üzere tanıtım günlerine akın ederken alanda büyük bir yoğunluk oluştu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'daki Trabzon Tanıtım Günlerine ziyaretçi akını

Ankara'daki Trabzon Tanıtım Günlerine ziyaretçi akını - Başkent Ankara'da bu hafta sonu da Karadeniz rüzgarı esiyor. Kentte farklı illerin damak tatları ve kültürünü tanıtmak üzere düzenlenen tanıtım günlerine olan ilgi devam ederken son olarak Trabzon Tanıtım Günleri için tarih verilmişti. 

Ankara’da düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri, bugün de kaldığı yerden tüm hızıyla devam ederken hafta sonu da olması nedeniyle alan adeta ziyaretçi akınına uğradı. Trabzon Tanıtım Günleri'ne katılan Akçaabat Belediyesi, etkinlik alanında açtığı stantla ziyaretçilerini ağırlarken Ankaralılar Trabzon kültürüne şahitlik etti. 

ANKARA'DA TRABZON TANITIM GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

Ankara’daki Başkent Millet Bahçesi'nde 25 Nisan tarihinde başlayan Trabzon Tanıtım Günleri’nde Akçaabat Belediyesi standı ilgi çekiyor. Stantta ilçenin tarihi, kültürü, folkloru ve yöresel lezzetlerini anlatırken, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, standı ziyarete gelenlerle ilgileniyor.

Etkinlikte ilgili değerlendirmelerde bulunan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, memleket hasreti çekenlerin özlemini giderdiklerini belirterek, “Düzenlenen tanıtım günleri tanışma, kaynaşma, birlik, beraberlik ve dostlukların pekişmesine iller ve ilçeler arasında bilgi, tecrübe ve işbirliği paylaşımın artmasına vesile olmaktadır. Akçaabat Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da etkinlik alanında farklı bir etkinliğe, kalıcı bir farkındalığa imza attık.'' dedi. Bu çerçevede açıklamasına devam eden Başkan Ekim, ‘’Akçaabat’ımızın olmazsa olmazı dünyaya nam salan horonumuzu, şehrinizin tarihini ve yöresel lezzetlerimizi bu kez Ankara’ya taşıdık. 

Memleket hasreti çekenlerin özlemini giderdik şehrimizi tanımak isteyenlere Akçaabat’ımızı tanıttık. Tanıtım günlerine ilgi gösteren ve standımızı ziyaret eden tüm bürokratlarımıza ve misafirlerimize teşekkür ediyor; bütün Trabzon sevdalılarına selamlarımı iletiyorum” ifadelerini kullandı. Öte yandan Başkent Millet Bahçesi'ndeki etkinlik 28 Nisan Pazar günü sona erecek. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
20. Ankara Kitap Fuarı kapılarını ziyarete açtı

20. Ankara Kitap Fuarı kapılarını ziyarete açtı