Ankara'dan Tunceli'ye giden otobüste fazla yolcu bulunduran şoföre ceza!

Ankara'dan Tunceli'ye yolcu taşıyan otobüs, Kırıkkale Yahşihan'daki uygulama noktasında durduruldu. Şoföre fazla yolcu taşımaktan dolayı para cezası uygulandı.

Ankara'dan Tunceli'ye giden otobüste fazla yolcu bulunduran şoföre ceza!

Kırıkkale'de uygulama noktasında durdurulan otobüse fazla yolcu taşıdığından dolayı ceza kesildi. Toplam 100 ceza puanını dolduran şoförün ehliyetine 2 ay süre ile el konuldu. Şoför ise yaşanılanlar karşısında polise isyan etti.

Kırıkkale'de trafik ekipleri tarafından yapılan denetimlerde fazla yolcu taşıdığı tespit edilen otobüs şoförünün ehliyetine, 100 ceza puanını aştığı gerekçesiyle iki ay süreyle el konuldu. Kurban Bayramı tatili dolayısıyla kara yollarında görev yapan trafik ekipleri, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak için denetimlerine devam ediyor. 43 ilin geçiş güzergahı olarak bilinen "kilit kavşak" Kırıkkale'de, hususi araçların yanı sıra otobüslerde de seyahat eden sürücü ve yolcuların kontrolleri yapılıyor. Denetimler kapsamında, ehliyet ve ruhsat kontrolü başta olmak üzere, araçların muayene durumu, sigorta belgeleri ve emniyet kemeri kullanımı gibi hususlar detaylı bir şekilde inceleniyor. Ayrıca, alkollü araç kullanımı gibi trafik güvenliğini tehlikeye atabilecek durumlar üzerinde de hassasiyetle duruluyor.

Ankara'dan Tunceli'ye giden otobüste fazla yolcu bulunduran şoföre ceza!

"SEN İNSAN DEĞİLSİN!"

Ankara'dan Tunceli'ye yolcu taşıyan N.Ö. idaresindeki otobüs, Yahşihan ilçesindeki uygulama noktasında durduruldu. Trafik ekipleri tarafından yapılan kontrollerde, otobüste fazla yolcu taşındığı tespit edildi. Şoföre, fazla yolcu taşımaktan 540 lira idari para cezası uygulandı. Toplam 100 ceza puanını dolduran şoförün ehliyetine 2 ay süre ile el konuldu.

Yaşananlardan sonra ehliyetine 2 ay süre ile el konulan şoför, polise isyan etti. Ehliyeti alınan şoför, "Sen insan değilsin" diyerek tepki gösterdi. İşlemler sonrası yedek şoför direksiyon başına geçti ve yola devam edildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER