Ankaralılar Bahara Merhaba etkinliğinde eğlendi

Havaların erkenden ısınması ile birlikte bahar etkinlikleri de erkenden yapılmaya başlandı. Bu konuda geçtiğimiz günlerde ABB tarafından duyurusu yapılan Bahara Merhaba etkinliği yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Pek çok sanatçının katıldığı etkinlikte ABB Başkanı Mansur Yavaş'ta yer aldı.

Ankaralılar Bahara Merhaba etkinliğinde eğlendi

Yılın her döneminde pek çok konsere ve festivale ev sahipliği yapan Ankara'da hava sıcaklıklarının artmasıyla yeni etkinlikler düzenleniyor.

SEVİLEN ŞARKILAR SESLENDİRİLDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi kültür-sanat alanında da düzenlediği pek çok konser ile başkentlilerin sevdikleri ile beraber keyifli anlar geçirmesini hedefliyor. Son olarak ABB yönetimi tarafından geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan ve vatandaşların davet edildiği “Bahara Merhaba” etkinliği dün akşam gerçekleştirildi. Sabahat Akkiraz, Hüseyin Turan, Mustafa Özarslan ve Hüseyin Uğurlu'nun katıldığı etkinlik Ankara Spor Salonu'nda düzenlendi.

Ankaralılar Bahara Merhaba etkinliğinde eğlendi

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Birlik ve beraberlik vurgusunun yapıldığı geniş katılımlı konserlerde söz alan ABB Başkanı Yavaş “öyle kalplerimiz aynı anda attığı zaman gerçekten Türk milleti hiçbir zaman yıkılmaz. Bütün ayrımcılığa rağmen, bütün kışkırtmalara rağmen bugüne kadar başarılı olamadılarsa bunun nedeni içimizdeki vatan sevgisi ve birbirimize olan kardeşliğimizdir. İnşallah ilelebet sürecek bu kardeşliğimiz, inşallah çok daha güzel günlere uyanacağız ifadelerini kullandı.

Ankaralılar Bahara Merhaba etkinliğinde eğlendi - Resim : 2

Türk Sanat Müziğinin sevilen şarkılarının seslendirildiği etkinliğe katılan Ankaralılar da ABB yönetimine düzenlenen konserler dolayısıyla teşekkür etti. ABB tarafından yıl boyunca Ankara halkının sosyal ve kültürel faaliyetlere daha çok katılması için ücretsiz olarak benzer etkinlikler düzenleniyor. Önümüzdeki yıllarda da benzer etkinliklerin düzenlenmesi bekleniyor.

Kaynak: Cengiz Ortataş
SONRAKİ HABER