Ankaralılar dikkat kesinti az önce başladı! 3 ilçe büyük ölçüde etkilenecek

ASKİ Genel Müdürlüğü, Ankara'nın Keçiören, Çubuk ve Beypazarı ilçelerinde yaşayanlar için önemli bir duyuru yaptı. Duyuruda su kesintisi bilgilerine yer verilirken vatandaşların uzun süre boyunca su kullanamayacağı bildirildi ve kesinti süreleri boyunca tedbirli olmaları istendi.

Ankaralılar dikkat kesinti az önce başladı! 3 ilçe büyük ölçüde etkilenecek

Başkent Ankara'daki su hizmetini karşılamaya devam eden Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) hizmet kalitesini iyileştirmek amacıyla bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Anlık kesintilerin yanı sıra planlı kesinti de yapan ASKİ ekipleri bu kesintiler hakkında vatandaşları bilgilendiriyor.

ASKİ, kentte yapılacak olan planlı ve anlık su kesintileri hakkında resmi internet sitesi üzerinden abonelerine bilgi vermeye devam ederken 12 Ocak tarihi ile önemli bir açıklamaya yer verdi. Beypazarı, Çubuk ve Keçiören ilçelerinde su kesintisi yapılacağı açıklanırken kesintinin saat aralıkları da belli oldu.

ASKİ'DEN 3 İLÇEYE SU KESİNTİ DUYURUSU

ASKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan bilgilerle kentte yaşanacak anlık ve planlı su kesintilerine ait detaylar belli oldu. Buna göre 12 Aralık Cuma günü Ankara'nın Beypazarı, Çubuk ve Keçiören ilçelerinde su kesintisi yaşanacağı açıklandı. ASKİ'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada kesinti bilgileri şöyle paylaşıldı;

BEYPAZARI

Arıza Tarihi: 11.01.2024 22:45:00 Tamir Tarihi: 12.01.2024 12:00:00

Detay: BEYPAZARI İLÇESİ KURTULUŞ MAHALLESİ GAZİ CADDESİ DAĞITIM ŞEBEKE HATTINDA OLUŞAN ARZA SEBEBİ İLE SU KESİNTİSİ UYGULANMAKTADIR

Etkilenen Yerler: BEYPAZARI İLÇESİ :KURTULUŞ MAHALLESİ VE MİLLİ EGEMENLİK CADDESİNİN BİR KISMI

Ankaralılar dikkat kesinti az önce başladı! 3 ilçe büyük ölçüde etkilenecek

ÇUBUK

Arıza Tarihi: 12.01.2024 09:00:00 Tamir Tarihi: 12.01.2024 12:00:00

Detay: ÇUBUK İLÇESİ YILDIRIM BEYAZIT MAHALLESİ ONURLU SOKAK'TA MEYDANA GELEN Ø110'LUK POLİETİLEN BORU ARIZASINDAN DOLAYI SAAT 12:00'A KADAR SU KESİNTİSİ UYGULANACAKTIR.

Etkilenen Yerler: YILDIRIM BEYAZIT MAHALLESİ İBNİ SİNA CADDESİNE VE RAUF DENKTAŞ CADDESİNE BAĞLI SOKAKLAR

Ankaralılar dikkat kesinti az önce başladı! 3 ilçe büyük ölçüde etkilenecek - Resim : 2

KEÇİÖREN

Arıza Tarihi: 12.01.2024 09:20:00 Tamir Tarihi: 12.01.2024 17:00:00

Detay: İncirli Mahallesi Alımlı Sokak içerisinde Q 100 lük şebeke hattında meydana gelen arızadan dolayı tamiratını yapmak için su kesintisi yapılmaktadır.

Etkilenen Yerler: İncirli Mahallesi

Ankara'daki anlık kesintiler için ASKİ'nin resmi internet sitesini inceleyebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER